sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Joogasukat, osa 2




Elinalla oli tarkoituksena tehdä miesten villasukat. Eilen tein -blogista löytyikin hienot miesten sukat, jotka oli tehty osittain Jules-villasukkien ohjeella. Eilen tein -blogin ohjeistusta käyttäen, Elina alkoi neuloa sukalle vartta. Siinä neuloessa iski kuitenkin stressi, että kuinka langat mahtaa riittää miesten villasukkiin ja toisaalta neulos näytti niin kivalta, että houkutus omien joogasukkien tekoon kasvoi ja kasvoi. Ja niinhän siinä sitten lopulta kävi, että Elina sai omat joogasukkansa. Niin vaikka ei joogaa harrastakaan. Mutta pilatekseen ne taitaa myös olla oikein oivat ja siitä Elina onkin nyt innostunut. Ja onhan nämä muutenkin mukavat. Mahtuu kivasti kenkään, voi laittaa säärystimeksi ja eipä tarvi murehtia rikkinäisiä kantalappuja tai sukan kärkiä.


Varteen Elina loi 52 silmukkaa. Kantapään kohdalla päätteli 26 ja loi 18 tilalle, jolloin jalkaterän kohdalla silmukoita oli yhteensä 44. Kantapään kohdalle ja sukan reunaan Elina virkkasi ruskealla langalla nirkkoreunuksen.

Suurin osa näistä langoista on saatu Kukkarukkaselta, kun ne eivät millään mahtuneet muuttoautoon. Harmaat lankamytyt taisi olla Elinan omia. Ihan hyvin langat toimi keskenään, vaikka oli aika eri paksuisia. Tässä neuloksessa se ei tuntunut haittaavan ja kiva kun pienetkin myttyset pääsi käyttöön.

19 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit! Väritkin ovat niin ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat! Varmasti noille on käyttöä, vaikkei joogaa harrastaisikaan!

    VastaaPoista
  3. Kiitos natsku-, Mun tekemä ja Henkkumaaria! Itsekin kyllä tykkään näistä niiiiiin paljon. Parin päivän kokemuksella voin sanoa, että näistä tulee mun suosikit. Sopii hyvin syksyfiilikseen!

    VastaaPoista
  4. Hienoa, näitä voinkin sitten ihailla kun nähdään! Pitkästä aikaa kävin taas teidän blogia kurkkaamassa, monta ihanuutta olette taas luoneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toistaiseksi on ollut joka päivä jalassa, joten eiköhän sitten perjantainakin :)

      Poista
  5. Aivan ihanat nämä. Ihanat VÄRIT!

    Omista joogasukista tuli ihan tylsät ja liian lötköt...ei ne pysy joogatessa jalassakaan..ja kuumakin niissä tuli kun laji on astanga.

    ps. blogissani on sinulle jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, en tiedä kuinka hyvin nämäkään pysyis jalassa ihan in action, mutta on nää ainakin kotioloissa riittävän napakat. Ja tosiaan astangajoogassa vois olla liian kuumat. Kiitos tunnustuksesta! Palaamme siihen myöhemmin!

      Poista
  6. Nää on niiiin ihanat, ihanat oli myös ne Karolle tehdyt. Nämä vois olla seuraavana teko listalla, tai sitten muut jää odottamaan ja nää pyyhkäsee jonon ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Nää oli kyllä mukava tehdä. Tuo neulos pitää kivasti mielenkiinnon yllä ja varsinkin, jos vaihtelee värejä. Ei muuta, kun sukat puikoille ;)

      Poista
  7. Nää on ihanat! Pakko kokeilla :)

    lankahelvetti.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että inspiroiduit! :)

      Poista
    2. Kysäsen tyhmiä mut kun teit ton nirkkoreunan niin teitkö ekana kiinteitä silmukoita vai suoraan nirkon? Omistani ei tullu yhtään niin kivat ku nää.... :D

      Poista
    3. Joo, eka kierros kiinteitä silmukoita ja sitten vasta nirkko. :)

      Poista
    4. No ilmankos ei omista tullut mitää ;D Kiitos!

      Poista
  8. Olen niin höyrähtäny tähän malliin, et näitä on tullut tehtyä jo ainaki kolmet. Viimeisimmät pääsivät postaukseenkin : http://inthehouze.blogspot.fi/2013/12/pehmoinen-synttaripaketti-aidille.html

    VastaaPoista