torstai 13. syyskuuta 2012

Huputun huppari


Hennin kaikki hupparit on jotenkin oudosti lyhentynyt tai sitten joskus kauan sitten se hupparimuoti on ollut tosi lyhyttä ja niukkaa. Kuulostaako tutulta? Yksi lyhyt ja reikäinen, paljon käytetty R-collectionin huppari, päätyikin nyt purettavaksi ja sitten kaavamalliksi. Siitä Henni sai tähän huppariin hyvän mallin raklanhihaan. Muutoin levennyksiä ja pidennyksiä tuli kaikkii saumoihin. Kaavoitus onnistui kyllä hyvin ja ompelukin sitten pienien mutkien kautta. Huppu jäi pois, kun Henni ei yön pimeinä tunteina jaksanut miettiä mittoja hupulle, kun vanhasta hupparista kopioitu huppu ei ollut sopiva. No eipä tule tuplahuppuongelmaa takin kanssa.

Takki on ohutta collegea Nansolta, 3 euron metrihintaan. Resori on Kestovaippakaupasta ja vetsku Keinoselta. Sopivan sävyistä ruskeaa vetskua ei löytynyt heti ensimmäisestä kaupasta, joten takkia piristämään tuli nyt tuollainen okran värinen vetoketju, okran värisillä tikkauksilla.

Kuvan on ottanut Maippu eskarilainen, kun tahtoo meidän sisarusten yhteinen kuvausaika olla vähän kortilla. Kunhan löytyy aikaa ompelulle enemmän, niin täytyy tehdä toinenkin tällainen, vaikkapa hupullinen. Tätä onkin tullut käytettyä paljon ja se on ollut aika monta päivää jo päällä ennen tämänkin kuvan ottamista.Sitten olisi vähän tunnustusasiaa. Saimme tämän tunnustuksen Kotikolon oivallukset.. -blogin Emmiltä. Kiitos Emmi! Ja jos te muut ette ole vielä tutustuneet Kotikolon oivalluksiin, niin suosittelemme tekemään sen nyt. Siellä oli kaikkea ihanaa!


Ohjeet oli seuraavanlaiset:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tämän sinulle myönsi
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Muistuipa mieleen myös aiempi tunnustus, jonka saimme kesällä Missä neuloimme kerran... -blogin Neulistilta ja Vyyhdiltä. Kiitos! Ja suosittelemme kovasti, että käytte myös siellä ihastelemassa mahtavia neuleita!

Tässä tunnustuksessa oli seuraavat säännöt:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Ja arvatkaas ollaanko tylsiä? No ollaan! Ei jakseta kertoa itsestämme kahdeksaa satunnaista ja paljon lisää kivoja blogeja löydätte tuolta meidän sivupalkista. Kiitos silti kovasti tsemppaavista tunnutuksista! Kyllä meillä on upeita blogisteja seurailemassa käsityöpuuhiamme! Kaikkea kivaa on taas meneillään. Niistä sitten tuonnempana lisää, kun tulee valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti