tiistai 30. elokuuta 2011

Haaste: Suuri villisprojekti"Hei!

Kiedo ry juhlistaa Kestovaippaviikkoa 10.-16.10. lahjoittamalla kaikille Keski-Suomen Keskussairaalassa tuon viikon aikana syntyville lapsille hahtuvavillahousut. Nyt polkaisemme siis käyntiin suuren villisprojektin, jonka tavoitteena olisi saada kasaan 70 kpl villiksiä kuudessa viikossa. Tervetuloa mukaan osallistumaan projektiin, Kiedo tarjoaa langat. :)

Käytännön ohjeita:

*Villikset neulotaan hahtuvasta, malli on vapaa mutta villiksien tulisi olla lyhytlahkeiset ja kokoa NB-S. Neuleohjeita saa halutessaan allekirjoittaneelta sähköpostitse.

*Villiksien tulisi olla valmiit 5.10. mennessä. Esipesu ja lanoliinitus olisi suotavaa, mutta mikäli et tähän syystä tai toisesta pysty, toimita housut perille mielellään vähän aikaisemmin.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla janna.inkeroinen [at] jyu.fi tai puhelimitse 040-567 2534

Nyt puikot heilumaan!
Janna/Kiedo ry "

Me siskokset aiomme osallistua ja haastamme sinutkin mukaan! Henni suunnitteli ja toteutti projektille tuon bannerin, jota voi mieluusti käyttää Suuren Villisprojektin mainostamiseen.

7 kommenttia:

 1. Hieno haaste! Tähän haluan mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, omat lapset ovat kasvaneet jo kestoiluiästä, mut tää mamma haluais vaan kutoa vieläki villiksiä! Tähän haasteeseen on pakko vastata!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että innostuitte! Toivottavasti tämän projektin myötä saataisiin uusia kestovaippailijoita ja villisten hyviä ominaisuuksia esille!

  VastaaPoista
 4. Hieno homma! Saadaan sitten tarvittava määrä villiksiä valmiiksi. Villisten neulomishommaan kyllä koukuttuu (tai peremminkin puikottuu).

  VastaaPoista