sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Raanu on nyt soutulavittan mattoMuistatte ehkä, kun aikaisemmin hullaannuimme raanuista näyttelyjärjestelyiden lomassa.  Silloin hamstrasimme raanuja kirppareilta ja sukulaisilta. Muutama jäi kuitenkin ylimääräiseksi. Yhteen niistä Henni törmäsi, kun käväisi varastossa hakemassa materiaaleja toista näyttelyprojektia varten.

Keinutuoli oli jo pitkään kaivannut vaatetusta yllensä ja siitä se idea sitten lähti. Toteutus oli tosi yksinkertainen. Raanu kaksinkerroin ja sivuun sauma. Sitten vaan kiinnityslenkit alhalle ja ylös. Tämän myötä tulikin taas aivan uusi ihastus raanuihin!

Ihanan keväisessä raanussa oli sattumoisin juuri samaa sävyä kuin Kodin Ykkösen poistohyllystä löytyneissä tyynyissä. Tyynyjen kanssa samanvärisen narun sai myös katosta roikkuva amppeli.11 kommenttia:

 1. Hieno, yksinkertainen toteutus on erittäin onnnistunut. Ihanan keväiset sävyt raanussa ja tyynyssä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä se piristää olkkarin ilmettä kivasti. Tänään paistoi aurinkokin :)

   Poista
 2. Uusi ilmaisu minulle tuo soutulavitta, piti oikein tavaamalla lukea. Aluksi rytmitinkin sanan tyyliin "soutula vitta" ja olin ihan, että hä! Sitten selkis, hauska sana ja tosi hieno toteutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soutulavittan matto on jäänyt mieleen jostain myynti ilmoituksesta Seinäjoella. En ollut itsekään siitä aiemmin kuullut.

   Poista
 3. Upea raanu ja hieno paikka sille!
  Meillä on ollut myös kiikkustuolissa vanha seinävaate, mutta se oli sopivan kokoinen heti lähtiessä niin ei tarvinnut työstöä lainkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää! Varmasti upea teidänkin keinutuolin vaatetus!

   Poista
 4. Pirteän näköistä! Kevät on siis tulossa :) Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirteä on ja kevät se näyttää tulevan väkisten vain, vaikka moni olisi varmasti parempia hiihtokelejäkin arvostanut. Tänään ainakin oli ihana auringonpaiste!

   Poista
 5. Nyt nyt nyt on kyllä värit kohillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vain aika piristävät värit! Pääsiäiseksi ei ainakaan tarvitse uutta vaatetta miettiä keinutuolille ;)

   Poista
 6. Nyt nyt nyt on kyllä värit kohillaan!

  VastaaPoista