keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Hyppyinen asu

Mikäs sen kivempaa puuhaa lapsille kuin jumpata vanhempiensa sängyllä? Ainakin näin lokoisassa asussa se onnistuu. Henni ompeli paidan ja housut Maipulle Ottobren (4/2013) kaavoilla. Ihana Lillestoffin pisara-trikoo ja turkoosi joustocollari on ostettu Kestovaippakaupasta. Juuri sopivan värinen resori on vanhoista varastoista, jostain saatu tai kirpparilta ostettu.

Silitysrautaa ei jaksanut käyttää, joten vaatteet ne kuvissa ryppyisiltä näyttää. No mutta kun tekee hyppyjä, niin tulee lisää ryppyjä! ;) Vaan pesussa ne oikenee taas.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Mieli. Meilläkin tykätään asusta kovasti.

   Poista
 2. Vauhdikkaat kuvat :D Pisaratrikoota on annosteltu juuri sopivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameran edessä oleminen tuntuu olevan mieluisampaa, kun kuvataan temppuja ja lapselle mieluisia puuhia. Aina ei välttämättä kuvauksen kohteena olevat vaatteet tule parhaalla mahdollisella tavalla esiin. Voimauttavan valokuvauksen kurssin opiskelleena kirpaisee blogikuvien kuvaaminen välillä. Pisara-kuosi in ihana, mutta tosiaan sopivasti annosteltuna.

   Poista
 3. Ihanat :)! Tuo pisara-trikoo on kyllä valloittavaa ja lapsen touhukkuus myös :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Trikoo tosiaan on ihana ja touhukkaan lapsen kuvaaminen samalla hauskaa sekä haastavaa :)

   Poista
 4. Laitoin jo yhden kommentin puhelimella, mut se ei vissiin tullut perille. Mutta siis ihana asu, varmasi hyvä tehdä jumppamuuvseja :) Pitää tilata kyllä toi lehtikappale itsellekin. Siinä tuntuu olevan kivoja kaavoja. Pitää muistaa se saumuri seuraavan kerran, kun tullaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muuten lankalähetyksestä! Tämä on on kyllä mainio. Itselläni Se on nyt vähän hukassa, etsiskelin juuri, kun laatikkopaitaa suunnittelin tekeväni... Teitä jo täällä kovasti odotellaankin kylään, Tervetuloa.

   Poista
 5. Kiitos Laura. Sirkusteleva tyttöni oli innoissaan tällaisesta kuvaustuokiosta. Pönöttäminen ei niinkään innosta.

  VastaaPoista