lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kimperi factoryHenni vieraili Kimperin tehtaalla katsomassa miten kankaat muuttuvat vaatteiksi ja torkkupeitoiksi. Tehdastyö on kyllä mielenkiintoista! Ja erityisen kiehtovaksi sen tekee se, kun pääsee näkemään omien kuosien muuttuvan kankaista tuotteiksi. Henni päättikin napata vierailulle kameran mukaan, jotta tekin pääsisitte kurkistamaan, mitä jyväskyläläisessä tehtaassa oikein on tekeillä. (Kimperi factoryn FB-sivuista tykkäämällä pääset halutessasi seuraamaan mitä kaikkea muuta siellä valmistetaan!)Herttaiset sydänpupuset ja pupujunaset ovat pinossa odottelemassa ompelua. Valmiiksi leikatuista PupuLove -paloista valmistuu Ruttana-pipoja ja Pupujunasta paitoja. 


Yllä olevassa kuvassa kankaat on laakattu pöydälle, jonka jälkeen päällimmäiseen kankaaseen silitetään kaava. Siten saadaan leikattua näppärästi monta kerrosta kerralla kaavojen mukaisiksi paloiksi. Kimperin tehtaalla käytetäänkin taitavasti ja tarkasti kaikki kankaat hyväksi.


Yllä on suora pino Kimperi-peittoja odottamassa kanttaamista. Kepparit keikkuu päällimmäisenä ja tällä kertaa trikoon kanssa on yhdistetty raitaisia froteita.


Ja sitten "Laineilla" eli Hennin uusin kuosi Kimperille. Se on Keski-Suomi-sarjan ensimmäinen kuosi ja niistä on valmistettu näitä mahtavan muhkeita torkkupeittoja. Niitä lähtikin heti iso tilaus Keski-Suomen ELY- ja TE-keskukselle. Henni ja Kimperin Outi voittivat nimittäin tuotekilpailun, jota varten juuri tämä tuote ja kuosi suunniteltiin.

Olisikos teillä ideoita millaisissa Kimperin tuotteissa haluaisitte nähdä Laineilla-kuosia?

9 kommenttia:

 1. Jossain aikuisen vaatteessa, tunikassa tai riittävän pitkähelmaisessa paidassa, ja juuri tuossa kauniissa harmaassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ideoita! Itsekin sellaisia kaipaisin vaatekaappiini!

   Poista
 2. Samaa Minnan kanssa! Aikuisen vaatteessa, ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaatteita myös pitäisi saada tästä kuosista!

   Poista
 3. Hienoa, upeaa Henni! Santeri totesi kun juuri kysyin tätä asiaa, että verhot... :) Mutta itse olisin samaa mieltä kuin aikaisemmin kommentoineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Verhonakin kuosi varmasti menisi. En tiedä sitten materiaalista. Vähän ajattelin kyllä, että hyvää äänenvaimennusta voisi saada rumpuhuoneen seinille, kun ripustaisi tällaista neulosta.

   Poista
 4. Tänneki kelpais tunika tuossa kuosissa! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 5. Mä haluaisin itselleni peiton. Vai onko peitot myynnissä muille ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peittoja löytyy jo Kimperin putiikilta ja storestakin tällä viikolla!

   Poista