sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Luukku 22Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella... tämän tunnelmallisen joulupuun on rakentanut joulukalenterin viides blogivierailija, Kukkarukkanen -blogista tuttu Katri! Tässä Katrin terveiset:

"Iso kiitos Hennille ja Elinalle kutsusta Siksaksis -joulukalenteriin. Todella upeaan seuraan olen päässyt, sen verran ihania postauksia on tullut muilta joulukalenterin kutsuvierailta :)

Meidän kotiin ei joulukuusta ole vielä koskaan hankittu, koska vietämme joulun yleensä mummoloissa, mutta kun tänä vuonna alkoi jo joulukuun alussa kovasti jouluttamaan, niin jonkinlaista kuusta alkoi tehdä omaankin kotiin mieli. 

Tein meille joulukuusen pihlajan oksista, jotka isäni oksasaksilla pienestä pihlajasta katkoi. Koristelin kuusen jutuilla, joita kotoa löytyi, koska olen sairastellut, enkä ole kauheasti kaupoissa ehtinyt sen vuoksi kierrellä. Pian 5-vuotias tyttäremme ihastui tähän joulukuuseen ja oli hyvin ylpeä minusta kun olin tällaisen osannut väsätä, joten luultavasti tämä pihlajakuusi koristaa kotiamme myös ensi jouluna."

1 kommentti:

  1. Tällainen joulukuusihan voisi meillekin kotiutua ensi vuonna. Meilläkään ei vielä koskaan ole ollut joulukuusta ja tämä ehkä voitais hyväksyä. Hyväksyisiköhän lapset? Nyt ne raukat on tottunut siihen, että meillä ei kuusta ole.

    VastaaPoista