lauantai 21. joulukuuta 2013

Luukku 21

Tänään luukusta paljastuu jälleen yksi blogivierailijoistamme. Saimme mukaan myös ihanan, värikkäiden Nova Melina - ja Bee and Bambi -blogien kirjoittajan, Novan. Tässä Novan terveiset:

"Joulun alla on kiva koristella kotia erinäisin tavoin ja yksi helppo, mutta mukavan näyttävä keino siihen, on tehdä erilaisia koristenauhoja. Tässä yksi idea simppeliin, mutta nättiin jouluiseen koristerimpsuun. Ripsun voi tietysti tehdä oman maun mukaisesti käyttäen esim. ainoastaan hopeista, tai kultaista, tai vaikka punaista kartonkia. Muotonakin voi yhtä hyvin olla pallo, salmiakkikuvio, tähti, tai ihan mikä vaan. Rimpsu koristaa myös kauniisti lahjapakettia ja saajakin varmasti ilostuu, kun saa sen omaan käyttöönsä joulukotia koristamaan. Helppoa ja nättiä! :)"2 kommenttia:

  1. No onpa kiva koristenauha! Varmasti tarvitaan tuollainen leikkuri helpottamaan tekemistä... mmm Joulupukille taas vihje =)

    VastaaPoista
  2. Kiva idea! Minä oon tehnyt vastaavia erilaisilla kuvioilla ja eri määrällä lehdyköitä. Niinkin tulee hauska, että ompelee vain yksittäisiä ympyröitä yhteen!

    VastaaPoista