keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Luukku 18Hennin kodin portaikosta on puuttunut valo. Ongelma ratkesi ainakin toistaiseksi, kun Pomp De Luxin mainospostissa tuli vinkki kukkaisen valoketjun valmistamiseen. Helppous houkutteli, vaikka tarjolla olisi mitä ihanampia ideoita. Materiaali löytyi Hennin työpaikalta, jossa teollisista munakennolevyistä on askarreltu monenlaisia sytykkeitä. Noissa kennoissa onkin juuri oikea muoto tällaiseen valosarjaan. Aika näyttävä ja tunnelmallinen siitä tulikin, kun ketju kohoaa portaikossa aina kolmen metrin korkeuteen. 

Kurkatkaahan myös Mekkotehtaan DIY valopallot -ohje 7. luukusta sekä Annukan aurinkoiset-blogin liljaköynnös ja pitsipallovalot. Parin vuoden takaa löytyy myös origamikukkavaloja Elinan ja Katrin toteuttamana. Ja jos vielä kaipaat lisäideoita, niin Pinterest -sivuiltamme niitä löytyy. 
7 kommenttia:

 1. Hieno idea!!! Tosi kaunis kukkaköynnös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yllättävän hieno tuli ja mikä parasta tosi pienellä vaivalla.

   Poista
 2. Hauska idea! Munakennotkin ovat näemmä monikäyttöisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kierrätysaskartelu kunniaan :)

   Poista
  2. Ja piti vielä mainita, että nämä suurtalouskennot vai miksikä niitä sanotaan on siroja muodoltaan ja oikein sopivia kukka-askarteluihin.

   Poista
 3. Tää on huikea! Olen nähnyt aiemmin vain tavallisesta kennosta tehtyjä kukkavaloja, mutta kuten sanoit, tämä sirous on se mikä tekee erityisen kauniiksi. Voi ei, tarttenkohan vielä tällaisetkin valot... ;)

  VastaaPoista
 4. Näyttävä ja herkkä.
  Munakennoista tehtynä varmasti erilainen, olis sekin kiva joskus nähdä!

  VastaaPoista