tiistai 17. joulukuuta 2013

Luukku 17Viime sunnuntaina eli kolmantena adventtina kokoonnuimme viettämään pikkujouluja. Tänä vuonna juhlimme joulua eri paikoissa, joten ajateltiin järjestää pientä joulutunnelmaa etukäteen. Henni keitti puuron, jonka päälle ripoteltiin kanelia ja sokeria tähdenmuotoista sabluunaa apuna käyttäen. Kissaksi itsensä maalannut tyttö toimi virallisena valvojana, tarkastellen tuleeko sokeria tarpeeksi. Ja huomatkaa taas on saatu pistekirjoituspaperi käyttöön :)Osa sai puuroonsa punaisen hillosydämen. Kattaukseen kertakäyttöoset kattausliinat syntyivät vinoraitaiset servetit silittämällä. Ne Henni osti heräteostoksena Anttilasta.


Tähtimuotilla leikattuja leipiä naposteltiin aivan kilpaa.

4 kommenttia:

 1. Kiva idea! Mä taidankin tehdä viikonloppuna lapsille tähtileipää aamupalalle. :) Kiitos kivasta ylläripaketista!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että inspiroiduit ja kiva, jos yllätyspaketti oli mieluinen :)

   Poista
 2. Henni: vieläkö Voppi- ajoilta on pisteet hallussa??? Itellä osa on unohtunut, myönnettävä se on, vaikka pistetulosteita ja muita töissä aika ajoin teenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin Voppilainen, ei Henni :) Molemmat kyllä työskennellään erityiskasvatuksen puolella, joten helposti voi mennä sekaisin...

   Mullakin on pisteet aivan unohtunut. Joskus koitin jonkun opiskelijan kirjoittamaa tekstiä lukea, mutta ei montaa kirjainta muistunut mieleen. Nopsaahan ne taas palautuisi, jos vähän kertailisi.

   Poista