torstai 15. marraskuuta 2012

Pikkuinen ja apilainen jumpsuitHenni halusi kokeilla Ottobren (4/2012) Jumpsuit -kaavaa. Omille lapsille Henni ei kuitenkaan arvannut ommella, kun ei ollut ihan varmaa millainen vastaanotto tälläiselle asulle tulisi. Sitten syntyi pikkuinen tyttövauva, jolle teki mieli ommella jotain. Tällainen pieni herkullinen apilapuku siitä sitten tuli. Tätä täytyy ehkä käyttää jonkun bodyn kanssa, kun selässä on tuo sauma ja vetskukin jäi vähän matalalle. Onkohan tälläinen hupullinen muutenkaan kovin käytännöllinen pikkuisella vauvalla? Nooh, mutta aika söpö ainaskin, eikös?

Kankaat Kestovaippakaupalta ja vetsku Eurokankaasta.

8 kommenttia:

 1. No söpö on kun mikä! Käytännöllinen ehkä ei, minun mielestä se käytännöllisin asu pikkuvauvalla on kietaisupaita tai-body ja potkuhousut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosiaan kaikilla tuntuu olevan ne omat suosikit. Meillä on tainnut body ja hhwoolit olla ne suosikit ainakin pojalla. Muita housuja ei paljon käytettykään.

   Poista
 2. Todella suloinen vinovetskarivaate! Minua niin haikeuttaa, kun en koskaan tohtinut tehdä itse potkuhousuja omilleni...

  Pitkät potkarit on tietty käytännöllinen klassikkovauvanvaate, mutta meillä oli molemmilla lapsilla kaverilta lainassa muutama hupullinen potkari/huppariasu, toinen ihanainen Polarn o. Pyret, toinen Shampoodle. Ja täytyy sanoa, että kyllä se minusta aika kivaa ja ihan luontevaakin oli laittaa pienen vauvan pään peitoksi se huppu ainakin vaakatasossa/nukahtaessa, käytetäänhän vauvoilla usein myssyjäkin sisällä, vaikkei se meidän pörrötukilla koskaan ollutkaan tapana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Totta. Ehkä hupullinen versio on ihan hyvä. Tämä voisi olla tosin keväällä ja kesällä vielä käytännöllisempi, kun voisi vaunuissa pitää villapukujen sijaan.

   Poista
 3. Voi mikä ihanuus! Apila-kangas pääsee oikeuksiinsa tässä mallissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin apila-kangas sopii tähän erinomaisesti.

   Poista