sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Mens underwear


Henni oli pitkään pohtinut boksereiden ompelua ja alkuun päästäkseen teki kokeilun jämätilkuista. Vanhoista risoista sai leikeltyä hyvän kaavan ja se toimi hienosti. Junakangas on Jofotexilta ja raitakangas käytetystä Marimekon paidasta. Kuminauha on Kestovaippakaupan uusista valikoimista, mutta se on kyllä hieman turhan jämäkkää tähän tarkoitukseen. Mistäs saisi leveää pyjamakuminauhaa (tai jotain muuta joustavaa ja riittävän tukevaa) alusvaateompeluksiin?

3 kommenttia:

  1. Royal-tuotteella on ainakin valikoimissaan Bokseri kuminauhaa. Itse laitoin sitä poikani pitkiin kalsareihin ja hyvä tuli! Royalilla on myös ihanan pehmeää kuminauhaa valikoimissaan, jota itse käytän aika paljon vyötäröllä alusvaatteissa. Sen ompelen siis ihan tavallisesti ensin saumurilla housujen yläreunaan ja taitan nurjalle+tikkaan.

    VastaaPoista
  2. Jee, kiitos vinkistä! Se näyttää hyvältä. Täytyypä laittaa kokeeksi tilaukseen.

    VastaaPoista
  3. Mä olen joskus kanssa laittanut joustokanttinauhaa (siis taitettavaa vaippoihin tarkoitettua) trikooreunuksen tai resorin sisälle. Sen kun vetäisee jokseenkin napakalle, siitä tulee aika hyvä. Toimii pitkissä kalsareissa oikein hyvin, pikkariosastolla jää ehkä ihan aavistuksen löyhälle helposti.

    VastaaPoista