tiistai 20. marraskuuta 2012

Pinnityyny ja korutMaippu oli ystävänsä synttäreillä sunnuntaina ja halusi tehdä korun lahjaksi. Ja tietenkin sitten myös itselleen. Henni puolestaan ompeli pinnityynyn, johon mainiot ohjeet löytyivät Mekkotehdas-kirjasta. Eipä tullut nyt sitä surua vastaan, että olisi ollut ihan samanlaiset lahjat kuin muilla vierailla ;)

Pinnityynyn kankaat on mekko- ja laukkuompelusten jämäpaloja, jotka on aikoinaan ostettu Eurokankaasta. (Tai mekko on vielä kyllä ompelematta, mutta palat on jo valmiina leikattuna.)


2 kommenttia:

  1. Oi, ihana pinnityyny (ja koru tietysti myös!). Olisikohan tuosta apua aikuisen pinnien jatkuvaan hukkaamisen ja uusien ostamisen kierteeseen.

    Tykkään kovasti tuosta että lastenkin lahjat tehdään itse. Mikä ihanampi muisto kaverista kuin tämän tekemä koru. Se on jotenkin niin karua kun kaikista maailman asioista joku saa lahjaksi kaksi samanlaista. Vaikka toki ymmärrettävää kun oman asuinalueen kaupat ovat yleensä rajalliset ja joku juttu vaan sopii sankarille niin hyvin että kahdelle on tullut sama idea. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat lahjat! Tuollainen pinnityyny saattaisi olla itsellekin ihan oiva.

    VastaaPoista