perjantai 22. kesäkuuta 2012

Koirasynttärit wuf wuf


Pompom-palleroita, niittykukkia, koirakeksejä, herkullisia luita, koiranäyttely, palkintoruusukkeita, palkintoruusukekakkua, nukketeatteriesitys, loruja, leikkejä, herkkuja ja ihania vieraita... Niistä on kuusivuotiaan tytön synttärit tehty. 

Lahjanuken mekon Henni ompeli Mekkotehdas -kirjan kaavaa käyttäen. Siitä lisää myöhemmin. Nyt juhannuksen viettoon!


Aurinkoa ja iloa juhannusjuhlintaan!

6 kommenttia:

 1. KIITOS paljon hyvistä lastenkutsuideoista! Mistä mahtaa olla koiramuotti peräisin?

  Meidän juhlissa käytetyimmät ideat ovat vesimelonista muotilla leikatut "teema-jääpalat" mehukannussa ja cocktail-tikun päähän liimattu teeman mukainen koristeteippi/tarra.

  Juhlaviirinauhat ovat trendin mukaisesti olleet kovassa käytössä, mutta seuraavaksi varmaan minäkin hurahdan noihin pompomeihin.

  t. uusi lukija M-K

  VastaaPoista
 2. Huippuja yksityiskohtia juhlissa ja loistoteema!

  VastaaPoista
 3. onko kuvassa näkyvä nukke itse tehty? onko siihen kaavoja missään? se on IHANAN suloinen!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Koira muotti on tullut ison eläinmuottipaketin mukana Ja se on ostettu Tiimarista vuosi sitten. I pad ei ole yhteistyökykyinen, joten virheet jääköön tekstiin...
  Nukke on kirpparilta löytynyt Rubens barn -nukke Anna.
  M-K: ihania ideoita ollut käytössä teilläkin!

  VastaaPoista
 5. Kerta kaikkisen ihanat synttärit taatusti!Tuo Anna-nukke on suloinen,meillä on se myös ja muutama muu rubens-nukke.sopiiko mekkotehtaan kaava ihan sinällään annalle?vai pitikö suurentaa?meillä on se isoin anna...

  VastaaPoista
 6. Merja: meidän anna-nukke ei ole ihan sitä suurinta kokoa. Siihenkin kaavaa piti hieman muokata. Laitamme siitä postauksen myöhemmin kunhan palailemme lomilta.

  VastaaPoista