torstai 27. lokakuuta 2011

Totorolahjoja

Elina toivoi tyttärelleen synttärilahjaksi pinnipöllöä. Henni kuitenkin sai idean, että myös Totorosta saisi hienon pinnityynyn. Materiaaleina on käytetty sarkakangasta, beigeä fleeceä, silitettävää tukikangasta ja luonnonvalkoista askarteluhuopaa. Kirjonnoissa on mustaa helmilankaa ja täytteenä on vanhaa tyynyvanua. Ja täytyihän pinnityynyyn tehdä vielä pikkuinen Totoro-pinni. Tähän tarkoitukseen löytyikin pinni, jonka pinta oli hieman halkeillut. Mukavaa, että siitä tuli taas käyttökelpoinen.



Lisäksi Henni neuloi synttärisankarille Totoro-lapaset. Totoro-kuvaan on otettu mallia näistä lapasista ja langat on Novitan Nallea. Henni meinasi, että lapasista olisi saattanut tulla siistimmät Elinan käsissä. Elina on nimittäin ollut meistä se kirjoneulemestari. Sydänpuolesta tuli kyllä siisti, mutta Totoro on vähän epäselvä, toki lankavalintakin siihen vähän vaikuttaa. Langoissa olisikin voinut olla enemmän kontrastia. Kiva oli testata, että pienempäänkin lapaseen Totoron onnistuu mahduttamaan. Saajalleen lapaset oli kovin mieluiset!

4 kommenttia:

  1. Meidänkin Totoro-fani Ee varmasti pitäisi näistä, kiva idea pinnityynyyn.

    Tein itselleni juuri tollaset Totoro-lapaset viime talvena (ruskea pohja,luonnon valk. Totoro), nyt ne sain äsken pääteltyä eli josko pääsis sitten tänä talvena käyttöön. Hieman näyttää olevan pitkän aikavälin hommia nää mun neulomukset :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kyllä oli nämä. :) Kiitos Hennille hauskoista lahjoista!

    VastaaPoista