perjantai 28. lokakuuta 2011

Leppiksiä vauvan myssylöiseen


Elina ompeli Hennin suunnittelemasta leppisvelourista tulevalle kummitytölleen lämpöisen myssyn. Ekasta versiosta tuli kovin pienen näköinen, joten Elina päätti ommella varmuuden vuoksi vielä toisen. Ja hyvä niin, sillä se isompi lakki olikin sopivampi. Lakkien malli on pienennetty Hennin ystävän Susannan suunnittelemasta kaavasta. Tämä onkin ollut niin mainio kaava, että sillä on valmistunut vuosien varrella jo useita myssyjä eri kokoisina. Tosin tämä taisi olla eka kerta, kun Elina tällä kaavalla ompeli. Hennin heiniä on ollut ne aiemmat.


Kiva oli testata miltä tällainen iso kuosi näyttää pienessä vaatteessa. Ja hyvältähän se näyttää! Olisihan tosin vielä hieman hartaammin voinut suunnitella kohdistukset, jotta eteen olisi tullut kokonaisia apiloita. Elina keskittyikin näissä lähinnä siihen mihin kohtiin leppikset myssyissä asettuu. Leppisvelouria saa nyt Kestovaippakaupasta ja lakkien punainen fleece on Eurokankaasta.

6 kommenttia:

 1. Onpas kertakaikkisen pehmoisen ja söpöisen näköinen myssy!

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä tosi pikkuiselta kuvissa, kun kuviokin on niin iso. Vaikka onhan ne pikkuiset pikkuisia.

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aikaa täällä katselemassa hienoja käden taitoja! Myssy on ollut viikon käytössä ja todettu juuri sopivaksi ja erittäin lämpimäksi :) Kiitokset suuret, ja terveiset Lissukalta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Aisuli. Ja Minna, hienoa kuulla käyttäjän kokemukset :) Terkkuja Lissukalle!

  VastaaPoista
 5. Hei. Onko tähän hattuun saatavilla kaavaa? On niin täydellisen näköinen hattu?

  Karoliina

  VastaaPoista
 6. Hei karolil,
  Kaavaa ei ole ikävä kyllä mahdollista jakaa. Laitamme vinkkiä, jos jossain tulee yhtä hyvä kaava vastaan. Samanmallisia on kyllä näkynyt muissakin blogeissa, mutta vähän erilaisella kaavalla toteutettuna.

  VastaaPoista