maanantai 24. lokakuuta 2011

Nyt sitä saa, nyt sitä saa


Henni kävi aamulla hakemassa Kestovaippakaupasta leppisvelouria. Ihanan ja pehmeän tuntuinen kangas. Iloiset värit ja isot kuviot. Siitähän piti päikkäreiden aikana surauttaa kokeeksi Maipulle mekko. Aika ihana siitä tuli eikä leppiksetkään vilise silmissä :) Mustat nepit on Vauvauvasta ja punainen trikoo on joku vanha pala varastoista. Mekon kaavana on muokattu uusimman Ottobren 6/2011 liivimekko koossa 116 cm (tosin pituuteen on lisätty noin 6 cm). Täytyy kokeilla tehdä jotain pientäkin tästä kuosista. 

9 kommenttia:

 1. Ihanaa kangasta, kait sitä on pakko hakee....

  VastaaPoista
 2. Ihanan isot kuviot, kuvittelin niiden olevan sellaisia pikkuruisia!!

  VastaaPoista
 3. Oi, minäkin olen kuvitellut, että kuviot ovat pikkuruisia! Mutta tämäpä onkin ihana kangas!

  VastaaPoista
 4. Voih, ihana kangas! :)
  -saara

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista. Kuosi kyllä näyttää tosi kivalta tuossa mekossa siis livenäkin :) Ja ihan hauskoja tulee pienistäkin ompeluksista, kun saa isoja yksityiskohtia niihin.

  VastaaPoista
 6. Saako udeella, että miten muokkasit siitä kaavaa? Itsekin katselin sitä kaavaa ja mietin, kävisikö velour/joustofrotee sille kaavalle.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiitos kysymyksestäsi. En laittanut vetoketjua vaan pidensin olkahihnoja hieman ja laitoin nepit. Tosin pääaukko oli aika iso, joten joustavalla kankaalla taitaisi mennä ilman olkaneppejäkin päälle tuo. En muistaakseni muokannut sivusaumoja ollenkaan.

  VastaaPoista