sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Sympaattinen Totoromyssy


Tänään juhlimme Elinan tyttären 3-vuotissynttäreitä. Synttäreitä olikin odotettu jo pitkään ja teemakin on ollut selvillä jo ainakin puoli vuotta. Tutuille ja tuntemattomille tyttö onkin ikää kysyttäessä ilmoitellut, että "mulla on sitten Totoro-synttärit". Eli pitihän synttärisankarille tehdä teemaan sopiva hattu. Hattu on toteutettu amigurumi tyyliin. Korvissa on täytettä ja siten ne pysyy hauskasti pystyssä. Elina virkkasi hatun kaksinkertaisesta langasta, kun kirpparilta löytyi yksi pieni kerä ja Kukkarukkasen Katrin kaapista toinen pieni kerä lähes samanväristä harmaata lankaa. Hieman tiukille meni kyllä lankojen riittävyys ja lakkia pitikin venytellä märkänä oikeaan mittaansa. Valkoinen lanka on Hennin varastoista ja musta lanka on myös kirpparilöytö. Aina se tuntuu mahtavalta, kun ei tarvi mennä kauppaan ostamaan uutta lankaa ja saa pikkuisetkin kerät käytettyä!

Loppujen lopuksi lakki ei ollut synttäreillä päässä kuin ihan hetken. Ei sitä kovin moni vieras edes ehtinyt nähdä. Hieman alkoi kai villalanka kutittaa, vaikka ennen synttäreitä lakki kyllä pysyi päässä. No nyt voi ottaa lakin oikeasti käyttöön, ihan ulos. Kypäränmyssyn läpi ei taida kutittaakaan.

Synttärit oli muuten tosi ihanat. Kiitos kaikille mukana olleille! Myöhemmin luvassa lisää Totoroaiheisia postauksia ;)

Saimme jo esitellyn tunnuksen myös ihanasta Rocking´skidi-blogista. Käykäähän siellä kurkkaamassa upeita lastenvaatteita. Kiitos Elisa!

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Meillä on vasta nyt löydetty Totoro elokuva. Luulen että tuollainen olisi meilläkin kovin kysytty lakki. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kivoista kommenteista! :D

    VastaaPoista