perjantai 7. lokakuuta 2011

Ja uuden laukun onnellinen omistaja on...Henni!

Tänään aamulla Henni ilahtui suuresti tavattuaan sisaruksensa lapsineen leikkipuistossa. Onnittelulaulu ja tämä hieno laukku odottivat siellä synttärisankaria eli Henniä.

Henni oli aiemmin puhunut, että tarvitsisi vähän siistimpää mustaa laukkua ja Elina oli pistänyt tämän korvan taakse. Sopivaa kangasta ei vaan omista varastoista meinannut löytyä ja ajatuksena oli tehdä kierrätetty versio. Mutta arvatkaapa, aivan kuin tilauksesta, viime hetkillä, keskiviikon kirpparireissulta löytyi sopiva pala mustaa tukevaa kangasta ja vieläpä musta vuorikangas laukkua varten. Kankaiden yhteishinta taisi olla 1,15 e. Ei tullut paljon laukulle hintaa ja kangasta jäi vielä tuleviinkin tarpeisiin. Aikamoinen tuuri, eikös?

Laukun malli on apinoitu Aenon ihanasta arpajaislaukusta, jonka Elina voitti viime syksynä. Laukku onkin osoittautunut sopivan kokoiseksi ja malli on ihana. Käy niin arkeen kuin juhlaankin. Laukkua somistamaan Elina teki vielä tinttiruusukkeen. Ruusukkeita vaihtamalla mustaan laukkuun saakin aina vähän uutta ilmettä.

Lopuksi vielä, muistakaahan osallistua arvontaan! Tuolla toinen tinttilaukku (tai kangaspalkinto) odottaa onnettaren arvontaa vielä tämän viikonlopun ajan.

4 kommenttia:

  1. No ihan varmasti ilahtui :) Upea laukku!! Ja onnittelut Hennille!

    VastaaPoista
  2. "Korvan taakse laittaminen" on ihan parasta. Sillai ilahduttaa ehkä eniten:)

    VastaaPoista
  3. Kiitosta. Kiva oli, että laukku tuntui olevan Hennille mieluinen. Ainakin niin väittää ;D Ainahan se vähän jänskättää, että vastaako se oma tuotos sitten niitä toisen toiveita ja mielikuvia... Kun esimerkiksi mustia laukkuja on melko monenlaisia.

    VastaaPoista