maanantai 10. lokakuuta 2011

Arvonta ja bongaus


Hennin kuopus bongasi Suuri käsityö -lehdestä oman kantoreppunsa ja tätinsä virkkaaman pöllön muiden pöllöjen joukosta. Ihan huippua, kun meidän blogi oli valittu esittelyyn Blogeista bongattua-juttuun!

Arvonta päättyi eilen 9.10.2011 ja nyt on aika julkistaa voittaja. Osallistujia oli huikea määrä, tasan 100! Kiitos osallistumisesta ja mieltä lämmittävistä kommenteista. Ja tervetuloa uudet lukijat, teitä on jo niin paljon!

Suoritimme arvonnan tällä kertaa kätevästi arvontakoneella. Kaikkiaan arvontalipukkeita tuli 128, sillä osa osallistujista oli ansainnut itselleen kaksi arpaa. Osallistujille annettiin numerot järjestyksessä siten, että ne jolla oli kaksi arpaa saivat kaksi peräkkäistä numeroa. Ja sitten arvottiin numero tällä arvontakoneella. Eli voittajan numero on 31 ja tämä numero kuuluu Made in Matala -blogin Minnalle.

"minna kirjoitti...
Yhdellä arvalla mukana kokeilemassa onneaan kankaanpalojen kanssa."
Oikein paljon onnea Minnalle! Laitahan meille sähköpostia (siksaksisters (at) gmail.com) niin laitamme kangaspalat postiin tuota pikaa.

2 kommenttia:

  1. Vau, olipas hieno juttu! :) Varmasti innostavaa, kun bongaa maininnan omasta blogistaan! Tsemppiä jatkoon upeiden käsitöiden parissa! :) (Ei ihme, että bongaillaan!)

    VastaaPoista
  2. voi, miten mahtava juttu, onnea paljon!

    VastaaPoista