maanantai 8. elokuuta 2011

Keltainen mekko ja tunnustus

Protonuken ensimmäinen protomekko oli punainen. Henni teki nukelle vielä vaihtomekon, joka on sävysävyyn keltaisen pinnin kanssa. Mekon malli syntyi siinä virkatessa. Lanka on jostain kirpparinyssäkästä. Jotkut hauskat pienet pöksyt pitäisi vielä nukelle suunnitella lyhyiden mekkojen kaveriksi.


Olemme saaneet myös tämän makoisan tunnustuksen. Kiitoksia paljon Red Dragon ja Unikuu!Tunnustuksen saatuaan pitää paljastaa itsestään kolme asiaa: lempiväri, -ruoka ja paikka jossa haluaisi käydä.


Hennin paljastukset:

Lempivärini koostuu värien yhdistelmistä, kuten pinkki-okra/poltettu oranssi, ruskea-turkoosi tai lime-turkoosi ja roosa-ruskea. Olen nyt kuitenkin ymmärtänyt mustan (ja vanhan tutun ruskean) sopivan minulle erityisen hyvin, vaikka se vähän synkeä onkin. Se korostaa tummia (pikku hiljaa harmaantuvia) piirteitäni :D

Lempiruokani on punajuuripasta (meillä nimetty prinsessapastaksi) halloumijuustolla ja myös punajuurikookoskeitto on namnam.

Matkustushaaveena on nyt lähinnä Suomen kohteet ja ystävien tapaaminen. On monta ystävää, joiden luo olisi mukava matkustaa. Ajan järjestäminen niille reissuille vain tuntuu välillä haasteelliselta.

Elinan paljastukset:

Tykkää monista väreistä ja viime aikoina onkin ollut pientä kyllästymistä entisiin lempiväreihin, vihreään, oranssiin ja ruskeaan. Ja toisaalta uudet värimieltymykset, violetti ja keltainen, ei ehkä vielä ole saavuttanut lempiväriastetta. Eli vaikea valinta, mutta olkoon se vaikka ruskea.

Lempiruoka on sama kuin Hennillä eli prinsessainen punajuuripasta.

Haluaisin matkustaa vielä tässä loppukesästä ainakin Lappiin miehen sukulaisten luo. Minullakin matkahaaveet on ihan täällä kotoisessa Suomessa.

Kivoja blogeja on paljon ja kaikkiin niihin ei olla varmaan edes vielä löydetty. Kesän aikana on kyllä tullut piipahdettua useammissa blogeissa ja ollaan vähän etsiskeltykin uusia kivoja blogeja lukemistoon. Annamme tämän tunnustuksen kahdelle ihanalle uudelle tuttavuudelle, jota jäämme innolla seuraamaan:

 • Pujoliivi -blogia pitää myös siskokset ja siellä on paljon ihania neulevaatteita. Ja voi mitä upeita tanssimekkoja sieltä löytyi!

Vinkatkaahan meille muitakin inspiroivia blogeja!

6 kommenttia:

 1. Hei, kiitos tunnustuksesta! Teidän bloginne onkin aivan uusi tuttavuus, ihanalta vaikuttaa, taidankin jäädä vähäksi aikaa selailemaan... :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia ja punastus.. Sen verran uusi olen tässä blogimaailmassa, että en tiedä, miten päin nyt olisin.. ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt minä vaadin prinsessa pastan ohjetta tänne!!! Niin herkulliselta se lisukkeineen kuulostaa, nam!!

  VastaaPoista
 4. Nasti: mukavaa, että tunnustuksen kautta löysit myös tänne meille. Tervetuloa tutkimaan :)

  elinap: heh :D kiva, että tunnustus oli mieluinen, blogisi on sen ansainnut.

  aNNa: prinsessaisen punajuuripastan ohje on löytynyt mitä ilmeisimmin täältä: http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Punajuuripesto/1135244631170 Se on kyllä niin herkkua, nam. Ja helppo valmistaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjevinkkauksesta. Tuota meilläkin syödään heti kun saan olla illan kotona minäkin :)

  VastaaPoista
 6. Tunnustuksen saaneet ovat ne ansainneet, kuten kovin moni muukin blogisti :) Tällä kertaa näin. Olkaa hyvät.

  VastaaPoista