tiistai 26. heinäkuuta 2011

prototyttö - väritettävä nukke

Henni on jo pitkään haaveillut nuken tekemisestä. Nyt yksi ommeltava versio syntyi Maipun kanssa yhteistyössä. Henni piirsi ja ompeli ja Maippu väritti. Henni virkkasi nukelle vielä mekon, ettei sen tarvitse ihan koko aikaa nakuilla. Langat ja mekon nappi on kirpparilta. Valkoinen kangas löytyi Hennin kangasvarastoista ja kangastussit on ostettu Tiimarista. Täytteet vanhasta tyynystä.


Mietittiin, josko tälläisia mustavalkoisia nukkehahmoja painaisi kankaalle ja ne voisi sitten värittää kangastusseilla halutun värisiksi ja vaatettaa. Mitäs olette mieltä väritettävästä nukesta?

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana nukke! Haaveilen itsekin sellaisen tekemistä omille lapsilleni...

  VastaaPoista
 2. Hei loistava idea! Teillä sitten noita ideoita riittää! :) Tossa parasta on se, että lapsi saa tehdä ITSE oman nukkensa. :) Lisäks noita pelkkiä nukkeja on helppo ommella enemmänkin, joten siinäkin mielessä kiva idis. Kiva lahjaidea myöskin!

  VastaaPoista
 3. hieno idea!saanko kokeilla omien lasten kanssa?

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava idea!
  Ostin viime tai toissa vuonna tytöilleni sellaiset mekot Bratzeille/Barbeille ja niissä oli siis ideana värittää mustavalkoiset kuvat haluamillaan väreillä. Ne olivat mielestäni jonkun kotimaisen valmistajan.
  Tytöt kyllä tykkäsivät kovasti!

  VastaaPoista
 5. Jaksan ihmetellä, miten te ehditte toteuttaa niin paljon niin nopeasti. Ja se ideoiden määrä, ei voi kun ihailla.Tosi kiva idea taas! Hyvä homma tuo kankaalle painaminen. Vaikkakin minusta ihanampi idea on itse piirtäminen.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 6. Tyttö on yksinkertaisuudessaan kaunis ja herttainen. Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Olipas mukava palata lomareissulta ja lukea teidän kommentteja. Niitä oli niin paljon, kiitos. Henni jatkaa vielä lomailua, joten vähän Henninkin puolesta tulin tänne kiittelemään :). On kyllä kiva, jos lapsi pääsee osallistumaan nukkensa tekoon, ehkä siitä siten tulee lapselle myös merkityksellisempi. Jatkossa tuutte näkemään myös hieman eri versioita tästä nukesta...

  Merja: kokeile toki ideaa lapsiesi kanssa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos <3 <3 hirveän hauska tää idea kyllä on ja odotan innolla,mitä tän tiimoilta on tulossa jatkossa...

  VastaaPoista
 9. Hurmaava nukke, niin kaunis! Idea väritettävästä nukesta on myös mainio :)

  VastaaPoista