perjantai 5. elokuuta 2011

Kantoreppuohjeeseen päivitystä


Kun Elina ompeli reppua, Henni kuvasi samalla vaihekuvia ompeluohjetta varten. Lisäilimme kuvia ohjeeseen ja muokkasimme myös tekstiä vähän selkeämmäksi. Esimerkiksi olkahihnojen pehmusteiden lisäämiseen on nyt erillinen kuvasarja, joka toivottavasti helpottaa teitä ompelemaan siistit ja sopivat olkahihnat. Lisäsimme myös repun mittoja tekstinä ohjeen loppuun. Näiden mittojen avulla voi itse hahmotella sopivaa kaavaa reppuun. Jossain vaiheessa, kun saadaan valmista, voimme laittaa myös kaavakuvat, jotka helpottavat hahmottamaan kaavojen mallia.

Yllä on nyt kantokuvakin Elinan tekemästä kantorepusta. Reppu on toiminut tosi hyvin ja on sopiva niin kantajalle kuin kannettavallekin. Viime viikkojen aikana se onkin ollut kovassa käytössä loma- ja puistoreissuilla. Ja vinkvink! kuvassa näkyy Elinan voittolaukku Aenon arvonnasta viime syksyltä. Laukusta onkin tullut Elinan luottolaukku. Nyt jännitetään, että kotiutuuko Aenon uusimmasta arvonnasta myös ihanat tossut?

6 kommenttia:

 1. Heips, hienolle näyttää!! Onko ohjeessa olevat mitat samat mitkä Elinan repussa? Se vois nimittäin olla sitten mittasuhteiltaan mullekin sopiva ;)

  VastaaPoista
 2. Jospa noita kaavoja saisitte jossain vaiheessa, kun mie haluaisin tälläisen.. Ja en osaa soveltaa..

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi miten hieno!

  Blogissani ARVOTAAN, joten mukaan vaan! Onko sinulla avain onneen?

  Mukavaa viikonloppua toivoopi Pivikki

  VastaaPoista
 4. Miia: Mukavaa, jos olet innostunut tekemään oman repun, jee! Ehdottaisin sinulle vähän pienempiä mittoja , kun Elinan repussa ei ole paljoa säätövaraa pienelle kantajalle. Huomiseksi varmaan saadaan mittakaaviokuva valmiiksi, jos siitä olisi hyötyä :)

  Red Dragon: Kaaviokuva on melkein valmis ja siitä saa kyllä varmasti hyvän mallin. Ikävä kyllä tulostettavaa valmista kaavaa ei varmaan tule, kun siinä on jo sekin hankaluus, että kantajia on kovin eri mallisia. Ohjeet tulee kuitenkin siihen miten mittoja kannattaa muutella repuissa.

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvän näköinen reppu! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vielä kaikille kehuista :) Tosi tyytyväinen oon kyllä itsekin. Hyvältä näyttää ja tuntuu.

  VastaaPoista