torstai 7. heinäkuuta 2011

Suuri käsityölehti 7-8/2011 ja siksaksis

Tänään ilmestyi siis Suuri käsityölehti, jossa oli pieni juttu meistä minä ja käsityö-palstalla. Jännityksellä olemmekin tätä numeroa odottaneet, koska emme olleet varmoja milloin juttu julkaistaan. Tässä pieni maistiainen:


Huomasimme yhden pienen asiavirheen kuvateksteissä. Eli lehden kuvissa näkyvät villahousut ei ole Elinan tekemät vaan Hennin ja lankanakin on käytetty Cascade 220 woolia eikä Pirkanmaan kotityön lankaa. Tarkempaa tietoa vaippavilliksistä löydät täältä. Kuvattavana olikin kahdet pitkät villahousut, joten niiden tiedot oli sitten mennyt sekaisin.

16 kommenttia:

 1. Vau, mahtava juttu! Onnittelut teille lehtijutun johdosta! :)

  VastaaPoista
 2. hauskaa! Pitääkin käydä kirjastossa lukemassa juttu :)

  VastaaPoista
 3. Moi, bongasin teidät heti sieltä, reippaat onnittelut mediajulkisuudesta, ei sinne kaikki pääsekään :) Kiva, ei ihan pieni, juttu teistä!

  VastaaPoista
 4. Heti tunnistin ankan! Kiva oli lukea juttu ja nähdä kasvot tuttujen kangaskuosien takaa :)

  VastaaPoista
 5. Hei, bongasin bloginne ko. jutusta ja tykkään! Laitoin linkinkin omaan blogiini, toivottavasti tämä käy teille! Aurinkoisia terkkuja :)

  VastaaPoista
 6. Kiva juttu oli. Oli mukava huomata tuttuja kasvoja ja käsitöitä lehden sivuilta. :)

  - saara

  VastaaPoista
 7. Hienoa kuulla! Pitääkin käydä kurkkaamassa juttua kaupassa! Eikä mitään puhetta ole ollut! :)

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Katsoin kuvaa lehdestä ja ihmettelin, miten joku nuori tyttö voi hymyillä ihan kuin Helvi-mumma, ja kasvoissa on samoja piirteitä ja vielä käsityötaitoinenkin. Sitten hoksasin, että teidänhän on pakko ollakin Helvi-mumman tyttöjä, eikös? Ja paapaltakin on tainnut käsityökipinää tulla, nimen lisäksi.
  Mukavaa lukea tällaisia juttuja.
  Kaikkea hyvää, nautitaan käsitöistä!
  Irma Nurmosta

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille! Kiva juttu, että moni on löytänyt blogiimme lehtijutun kautta!

  Lahjarakas: kiitos blogimme linkittämisestä :)

  Irma: tuntuu uskomattomalta, että yhdistit meidät Helvi-mummaan pelkän ulkonäön perusteella. Kyllähän se sukunäkö meillä taitaa ollakin voimakas. Kaikkea hyvää myös sinulle ja antoisia hetkiä käsitöiden parissa!

  VastaaPoista
 10. Se oli kiva juttu. Olipa yllättävän kivaa myös nähdä teidät vaihteluna kasvottomaan blogimaailmaan. Mielestäni tuo käsityöntekijöiden esittely on ihana palsta Käsityölehdessä!

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon kommenteistanne :) Hauskaa, kun moni on meidät lehdestä bongannut.

  Irma: Tosiaan kädentaitoja on varmasti periytynyt isovanhemmiltamme ja toivottavasti paljon muutakin hyvää. Poikamme on tosiaan saanut nimensä paapalta.

  VastaaPoista
 12. Hei, mainio juttu! Sen perusteella hoksasin yhdistää Henni sinut puistotapaamiseemme ja tähän blogiin, jossa toki olen vieraillut aiemminkin. Ihanaa, että teillä siskoksilla on yhteinen tekemisen meininki, se on kyllä iso juttu. :)

  VastaaPoista
 13. Luin teitä koskevan jutun lehdestä ja oli pakko nyt kesälomalla tulla tutustamaan tarkemmin sivuihinne. Ihania ideoita ja tuotoksia :)

  T.Virpi

  VastaaPoista
 14. Hei! En ole ennemmin juuri blogi-maailmaan tutustunut (vaikka olen reilusti alle 30v!!), mutta juttu teistä Suuressa käsityölehdessä ja erityisesti kuva etanamitasta sai tutustumaan blogiinne. Nyt olette merkattuina kirjanmerkkeihin ;). Ennen en ole juurikaan virkannut, mutta etana kyllä on niin söpö, että sitä on varmaan pakko kokeilla virkata. Blogistanne löytyi pikaisella selaamisella paljon muitakin huippuja ideoita, jotka innostaa kokeilemaan. Lisäksi kuvat ovat hyvälaatuisia, mahtavaa! Toivottavasti olette tulossa Ouluun käsityömessuille syksyllä..:)

  -Assikka

  VastaaPoista
 15. Mukavaa, että lehtijutun myötä ollaan saatu paljon positiivista palautetta ja niin enää ei tosiaan olla vaan kasvottamia bloggaajia. Pari muutakin tunnistusta on tapahtunut Paulan oman lisäksi :)

  Virpi: kesäloman sadepäivinä onkin kiva piipahtaa katsomassa käsityöblogeja :) Aurinkoisia käsityöhetkiä kuitenkin toivottelen!

  Assikka: Tervetuloa blogimaailmaan! Löydät täältä varmasti paljon muitakin ihania ja inspiroivia blogeja. Kiva kuulla, että jäät seuraamaan. Mukavaa olisi tulla Ouluun käsityömessuille, mutta vielä ei ole tietoa sellaisesta :)

  VastaaPoista