tiistai 14. kesäkuuta 2011

Tilkkupeitto


Huhtikuussa Elina osallistui kälynsä vauvajuhliin. Yksi järjestäjistä sai idean, että kaikki juhliin osallistujat voisivat tuoda mukanaan kangastilkun, joista sitten ommeltaisiin vauvalle pieni tilkkupeitto. Elina otti tehtäväkseen tilkkupeiton ompelemisen. Melko sekalainen seurakunta tilkkuja tuli ja aluksi tuntui, että mitähän tästä oikein tulee? Pientä sommittelua se vaatikin, että tilkusta sai kivan näköisen kokonaisuuden. Mutta tosi ihana peitosta tuli! Voi siis suositella vauvakutsujen ohjelmanumeroksi.

Vauvan synnyttyä Elina kirjaili peittoon vauvan painon, pituuden ja syntymäajan. Nimitiedot jäi vielä kirjailematta. Ne lisätään sitten kunhan nimi on virallistettu. Kirjailuista ei nyt ole kuvaa, mutta kivat niistäkin tuli :D

Tästä Elina taisi saada lopullisen kipinän tilkkutöiden tekoon. Kauan onkin tullut ihasteltua Tilli Mössönpoika -blogin tilkkutöitä ja mietittyä, että kunpa ehtisi, osaisi ja jaksaisi. Vauvan tilkkupeiton ompelu ei ollut kuitenkaan niin suuritöinen kuin ennakolta ajatteli, että ehkä sitä hieman isommankin peiton voisi toteuttaa. Nyt vaan kankaita etsimään :)

5 kommenttia:

 1. Ihana idea ja kaunis toteutus:)

  VastaaPoista
 2. Hellemekko parin postauksen takaa on oikein sievä. Tilkkupeittoon on hienosti osattu sommitella monenlaiset tilkut.

  VastaaPoista
 3. Niinpä tosi kiva idea kyllä! Jää kiva muisto vauvajuhlista :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea ja lopputuloskin on oikein hyvän näköinen =)

  VastaaPoista