keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Pikapainatuksena Myyrä


Elina mainitsi tyttärensä toivovan Myyrä-paitaa ja Henni päättikin yllättää kummityttönsä. Mieleen muistui valkoinen T-paita, joka on joskus tarttunut mukaan Reiman tehtaanmyymälästä parilla eurolla. Ei muuta kuin nopsaa piirtämään kuvaa myyrästä ja leikkaamaan paperisabluunoita. Sabluunoista tulikin tosi hyvät.

Paino jälki ei ollut ihan täydellinen. Kovasti joustava kangas olisikin kannattanut jotenkin pingottaa, kun se liikkui painamisen aikana (eikä tietenkään ehtinyt sabluunoitakaan kiinnittämään kunnolla ja nekin oli ihan tavallista kopiopaperia). Lisäksi harmaan sekaan jäi mustasta vähän pilkkuja ja musta oli vähän tihkeää vanhaa väriä. Värien sekoitus kuitenkin onnistui erityisen hyvin ja paita oli saajalleen todella mieluinen. Siitä tuli kertaheitolla suosikkipaita, jota ei pesuunkaan olisi saanut laittaa.

Painatus oli kuvatessa vielä vähän kostea ja siksi myös silittämättä kuvassa. Uusi omistaja joutuikin hetken odottelemaan, että paita silitettäisiin. "Paita tuli äidin silitysraudasta" olikin Elinan tyttären kommentti, kun kysyttiin keneltä hän paidan sai.

3 kommenttia:

  1. Kiitos :) Mulla on vähän tapana tiukassa välissä inspiroitua tekemään ja tehdä vain heti, vaikka olisi jotain muuta järkevämpääkin tekemistä. Parhaiten saankin aikaan, kun materiaalit on saatavilla tai sovellettavissa kotoa löytyvistä tarvikkeista. En jaksaisi lähteä ostelemaan erikseen mitään.

    VastaaPoista
  2. Saajalta tulikin Ihana kommentti. :) Hieno kuva!

    -saara

    VastaaPoista