maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kesäinen hattuToinen hattu tälle kesää. Tämän iloisen värisen hatun Elina teki Maipulle. Kangas on kirpparilta ja toiminut verhokappana aiemmin. Meillä siskoksilla on kyllä ompeluksissa ja muissa aina selkeä työnjako. Se kumpi kokeilee ensin jotain ohjetta, saa myös jatkossa tehdä sillä ohjeella lisää. Kai kaavojen piirtäminen ja ohjeiden lukeminen on molempien mielestä sen verran tylsää, että helpommalta tuntuu jakaa "vastuualueet". Elina on siis selvästi nyt erikoistunut näihin Ottobren 3/2010 -kaavalla tehtyihin hattuloisiin :)

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen lakki! Kiva lukea suosittelu kaavasta ennenkuin rupeaa itse värkkäämään.

  VastaaPoista
 2. mun pitäisi varmaan myös tehdä meidän sirpulle jotain tuollaista.
  mä oon kans niin laiska kokeilemaan uusia kaavoja ja tekemään yhtään monimutkaisempia vaatteita. inhoan niitä ohjeita ja kaavoja ja muuta. mutta sitten kun tosiaan yhden on saanut äherretyksi niin toinen on jo helpompi ja voi soveltaa, eikä tarvii lukea ohjeita. :D

  VastaaPoista
 3. Ihana hattu! Mä haluaisin itselleni tällaisen, tarttisin jonkin ihanan ja kauniin kesähatun, tää näyttää tosi söpöltä. Täytyy kalppia kirjastoon katsomaan tää lehti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Suosittelen tosiaan tätä kaavaa, jos vaan on kesähatun tarvetta. Mukava kaava ja yksinkertainen tehdä.

  Annika: tuo lakki on tehty 54 koon kaavalla ja oli minulle juuri sopiva. Muistaakseni 56 kokokin löytyi vielä, että ihan hyvin voi itsellekin tehdä.

  VastaaPoista