maanantai 17. tammikuuta 2011

NeuleliiviTässä on toinen suurempi neuleliivi, jonka Elina neuloi Maipulle. Tämä valmistui jo joulun aikaan, mutta napit kiinnitettiin vasta nyt. Innoitus on kuten aiemmassakin neuleliivissä Mekkotehtaalta ja tätä 1-vuotiaan neuleliivin -ohjetta on sovellettu tässäkin. Langat on kirpparilta löytynyttä Novitan Jazzia ja napit niin ikään kirpparilta. Kovasti Elinaa mietitytti etukäteen lankojen värit, mutta lopulta tästä liivistä tulikin melko veikeän näköinen. Vihreää lankaa on vielä paljon jäljellä ja jonkin verran myös marjapuuron punaista. Katsotaan, mitä niistä vielä valmistuu.

4 kommenttia:

 1. Hauska malli! Minä voisin pitää tuollaista itsekin :D

  VastaaPoista
 2. Oletpa Elina taitava neulomaan vaatteita. Mukavan mallinen neuleliivi. Saattaisin itsekin mielellään käyttää tuon mallista liiviä :)
  -saara

  VastaaPoista
 3. Kiitos Paapii ja Saara :) Ajattelin kanssa, että olisi kiva malli myös itselle. Neulomista olen nuorempana harrastanut tosi paljon, viime vuosina jäänyt hieman vähemmälle... Hauskaahan se on ja mulla tulee siihen aina semmoinen himo, että teen kerralla sitten paljon. Sitten en jaksakaan hetkeen puikkoihin tarttua :D

  VastaaPoista