tiistai 9. marraskuuta 2010

Junailija

Henni teki juna-aiheisen synttäripaidan pojalleen. Paitaan oli vaikea löytää sopivia sävyjä resoreiksi ja nepeiksi, kun keltainen on hieman "likaisen" värinen ja vihreä puolestaan trooppinen vihreä. No onneksi valkoinen sopii aina ja oikeastaan se sopii paitaan tosi hyvin. Housuihin Henni ei ehtinyt löytää kangasta, mutta onneksi Kimperin mallistosta löytyi asuun sopivat housut. Juna-kangas on Jofotexin nattåget ja erityisen mieltynyt Henni oli tähän väriyhdistelmään ja aihe on tietysti tärkeä, kun pojalla on veturinkuljettajavaari. Resori on eurokankaasta ja pienet KAM-nepit Vauvauvasta.

Hennin miehellä on vanha Marimekon vihreävalkoraitainen T-paita, joka sopii täydellisesti tämän kankaan vihreään. Jospa sen raaskisi leikellä seuraavaan nattåget paitaan. Välillä omista varastoista ja kierrättämällä löytyykin se paras vaihtoehto, joten aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

1 kommentti:

  1. Tämä paita onnistui kyllä aikalailla täydellisesti :) Kunpa itsekin saisin tuosta kankaasta jotain ommeltua kun mulla sitä tuolla kaapissa on...

    VastaaPoista