perjantai 5. marraskuuta 2010

Empaattinen ElmiViime viikonloppuna juhlittiin serkusten synttäreitä. Elina teki tämän nauravaisen ketun Hennin yksivuotiaalle pojalle. Kettu on tehty samalla Raili Myntin kaavalla kuin Kiedon kettu aiemmassa postauksessa. Nyt ketulle vaan haettiin hauskaa ilmettä. Innoituksen ketun ilmeeseen Elina sai Benjam Pöntisen kettuvalokuvasta. Silmien toteutuksessa inspiroi myös Tilli Mössönpoika ja muita ihania -blogin ihanaiset pehmot. Kankaat on kierrätettyjä.Jokin aika sitten Heidin väkerrykset -blogista rantautui meille tunnustus. Kiitos paljon Heidi! Laitoimme aiemmin jo samaisen tunnustuksen kahdelle blogille ja nyt haluaisimme laittaa tämän  tunnustuksen kiertämään vielä kahdelle aivan uudelle blogille.
                              Katri-kälymme ihana blogi, josta voi bongata myös lastemme saamia upeita lahjoja:

Kirsikan ja Sunnan uusi upea blogi, josta löytyy inspiroivia mekko-ompeluksia:

Käykäähän tutustumassa!

9 kommenttia:

 1. Siis todella valloittava kettu :)

  VastaaPoista
 2. Ketusta tuli todella hieno kyllä, ilme on veikeä ja kangas ihanaa. Kiitos tunnustuksesta ja mainostamisesta :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kettu! Suloinen. -saara

  VastaaPoista
 4. Hellyyttävä kettu! Meillä oli siskoni kanssa lapsena samalla kaavalla tehdyt autoketut. Täytyykin kaivella kirja taas esiin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, on kyllä niin mahtava toi kettukaava! Munkin kaverilla on lapsuudesta säilynyt samalla kaavalla tehty kettu. Toi Raili Myntin kirja on kyllä esille kaivamisen arvoinen :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kettu!
  Minua ihastuttaa tällä hetkellä ajatus kettu-pehmoista. Liekkö ajatuksena edesmennyt isäni, joka metsästi kettuja vai mikä, mutta olen päättänyt että masuasukki tulee saamaan kettu-pehmon. Se, että ostanko Ikeasta soittorasiallisen vai ompelutanko äidillä (vai molemmat?), on vielä epäselvää, mutta kettu-pehmo tulee!
  Lisäilin teidät omalle "tirkistely"-listalleni, teidän blogia kun on kiva käydä aina katsomassa ja lukemassa :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana kettu! Eksyin blogiinne monen blogin kautta, varmasti tulen uudestaankin. Ihania juttuja ootte tehny!

  VastaaPoista