keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Pöllökassi

Henni toteutti Maipun kanssa pikkuisen kauppakassin Elinan kaksivuotiaalle tyttärelle synttärilahjaksi. Maippu suunnitteli kuvan serkkutyttönsä mieltymysten mukaan pöllöksi. Värit hän valitsi puolestaan omien mieltymystensä mukaan, kun ei tiennyt lahjan saajan väritoiveita. Henni leikkasi sabluunan ja Maippu töpsötteli värit kankaalle. Pinkki puuvillakangas on jämäpalakankaasta (Kangas Center Partista aikoinaan ostettu) ja valkoista lakanakangasta meillä on aina kankaanpainantaa varten varattuna kaapissa. Sydämet on kirjottu koneella. Niistä nyt ei ihan priimaa tullut (ensimmäinen sydänkirjontakokeilu).

6 kommenttia:

 1. Hieno pöllö! Ja ei ainakaan tänne asti mitään epäpriimaa näy :)

  VastaaPoista
 2. Hieno kassi ja erityisesti painatus. Mitä käytitte painannassa sabluunana? Olemme kokeilleet lasten kanssa Magic-paperia ja vapaata maalausta kankaalle. Magic-paperin leikkely on mielestäni aika työlästä, joten otan mielelläni vinkkejä vastaan:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) välitän terveiset taiteilijalle.

  anskumari: Epämuodostuneimmat sydämet taisi tulla tonne kassin toiselle puolelle.

  Sunna: Mä olen käyttänyt näissä painatuksissa sabluunana ihan tavallista kopiopaperia. Se toimii ihan hyvin tälläisessä yhden kuvan painatuksessa. Aika työlästähän sekin oli, etenkin pöllön sulkien leikkaaminen.

  Litoposteria olen käyttänyt myös ja yleensä sellaisissa painatuksissa, joissa toistan kuviota useamman kerran. Myös voimapaperi toimii ihan hyvin painatuksissa. Magic-paperia olen käyttänyt joskus seulalla painaessani, kun sen saa silitettyä seulakankaaseen kevyesti kiinni.

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä hieno ja kaikki sävyt sopivat tosi hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 5. VOi kun hieno. Kyllä on varmasti mieluinen lahja! :)

  VastaaPoista
 6. Oli tosiaan pöllöfanille mieluinen lahja tämä laukku. Kiitos Maipulle upeasta suunnittelutyöstä :D

  VastaaPoista