torstai 25. helmikuuta 2010

Pehmoinen kitara

Henni on tehnyt tämän hauskan kitaran kummitytölleen joululahjaksi. Innoitus pehmokitaran tekoon löytyi Tilli Mössönpoika ja muita ihania -blogista. Jonkinlainen pehmokitara(laukku) esitellään myös japanilaisessa kirjassa, johon Henni törmäsi ystävänsä luona. Tilli Mössönpoika...-blogissa kitaroita on esitelty jo monta ja neljäs kitara nähtiin viime viikolla. Elina kävi kommentoimassa ihanaan kitarapostaukseen ja kertoi tästä Hennin tekemästä pehmosta. Blogia kirjoittava Tiina toivoi, että pääsisi näkemään myös muiden tekemiä kitaroita ja tässä tämä nyt on!

Henni kirjaili kitaraan omistajansa nimen, syntymäajan, -painon ja pituuden. Kitara on ollut kovassa käytössä ja lankakielistä lähtee jopa hieman ääntä, kun kitaraa rämpyttelee. Kitarassa käytetyt kankaat on kaikki kierrätettyjä, "viritystapit" on fanttilankaa ja kirjonnat on tehty muliinilangalla.

4 kommenttia:

  1. Hauska :D Hieno idea käyttää fanttilankaa!

    VastaaPoista
  2. voi vitsi tästä tuli idea... Eppu toivoi joululahjaksi kitaratyynyä EMP:in kuvastosta, no ei joulupukki sitä kuitenkaan tuonut (oli vähä ylihinnoteltu), mutta joo ehkä sen vois väsätä myös itse :)

    VastaaPoista
  3. Hauskoja juttuja blogi pullollaan. Meillä kummitustaloss on vain karvaisia lapsia mutta täti-ihmisenä joutuu/saa välillä tehdä vähän "lapsellisempiakin" juttuja. Kauppaa suunnitellaan siskon perheeseen ja tossapa tuli hauskoja leikkiruoka ideoita. Kiitos niistä.

    VastaaPoista