sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Leipäjuustoa kera lakkojen, olkaa hyvät!Blogia on pidetty nyt kuukauden päivät ja on aika juhlia. Olemme kovin iloisia ja yllättyneitä suuresta kävijämäärästä. Tällä viikolla tuhannen kävijän raja meni rikki! Vau! Kiitos lukijoille hyvästä vastaanotosta ja kannustavista kommenteista! Toivottavasti jatkossakin kävijöitä riittää samaan malliin.

Teidän lukijoiden kunniaksi tarjoilemme tänään leipäjuustoa (tai kotijuustoa niin kuin meillä kotona on tavattu sanoa) lakkojen (ja näillä ihanilla marjoillakin on monta nimeä) kera. Leipäjuustot on tehty paperihuovuttamalla kuten aiemmin esittelemämme vohvelit. Paperipinta on tehty vaahtomuovipalasen päälle. Materiaalina on käytetty vaniljan väristä paksua servettiä ja ruskeaa kartonkia. Lakat on tehty samalla tavalla kuin vohveleiden kera tarjotut vadelmat. Hillopurkin tarra on Nanny Stillin suunnittelema Hetiketti.

Henni suosittelee leipäjuustoa nautittavaksi myös kalja/piimävellin muodossa.
Miten te nautitte mieluiten leipäjuustonne?

9 kommenttia:

 1. Siis ei oo totta, onko tuo "ei-syötäväksi-kelpaavaa"?? Niin herkku!

  Lakkahillon kanssa minä nautin, saatan käyttää mikrossa vähän. Ja meillä Kainuussa (tai ainakin meidän perheessä) se on juustoleipää :)

  Taitavia olette, huoh.

  VastaaPoista
 2. Apua, ihana mahtava!!! Taas piti tarkkaan katsoa että onko tuo oikeasti muka leikkiruokaa!

  VastaaPoista
 3. Tulipa lakoista ja leipäjuustosta hienoja :) ja ihana toi purkki ja etiketti! Kotona purkaessani kasseja löysin yhden hillan kassistani, olikohan L ajatellut laittaa tädillä mukaan vähän matkaevästä :) nam nam!

  VastaaPoista
 4. AiVAn mahtavia juttuja täältä löytyy!
  Jään seuraamaan blogia :D

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman hienoja leikkiruokia teillä täällä. Tykkäsin toki muistakin ompeluksista mutta nuo leikkiruoat on ihan omaa luokkaansa. :)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa, että tarjoilut miellyttivät teitä! Hienoa myös, että uusia lukijoita on löytänyt herkkupöydän ääreen. Tervetuloa! Nämä herkut tosin näyttävät paremmilta kuin maistuvat :D

  VastaaPoista
 7. Leipäjuusto (eli narskujuusto) on kyllä herkkua! Tomin kotosalla ollaan muutaman kerran sitä itsekin paistettu, avotulella ja "omien" lehmien maidosta; aika tunnelmallista! :) Mutta teidän taikomat herkut ei kyllä ainakaan ulkonäöltä yhtään kalpene... tosi taitavaa! Olisikohan aika jo pienelle herkkukaupalle?! ;)

  VastaaPoista
 8. Vau, mitä luomuksia! On kyllä todella hyvännäkösiä tuotoksia teillä. Olen itse kamppaillut noiden virkattujen marjojen kanss, mutta nuo teidän marjanne näyttävät tosi hyviltä!

  Tää on mun herkkuruokaa. :)

  VastaaPoista
 9. Me sanoimme sitä aina kainuunjuustoksi. Herkkua on tuo! Kainuunjuustoa ja lakkoja. Niin minä noita nimitän. Herkkuja ovat! Niin yhdessä kuin erikseenkin, vaikka itse olenkin enemmän vadelmien kuin lakkojen ystävä.

  VastaaPoista