maanantai 23. kesäkuuta 2014

SiRKuS
Hennin esikoisen 8-v. synttäreitä juhlittiin ensin koulukavereiden ja sitten sukulaisten ja ystävien kanssa. Molemmat juhlat olivat oikein onnistuneet ja vieraat innostuivat sirkusteluteemasta. Juhlavieraista löytyikin taitavia temppuilijoita, jonglööraajia ja taikureita. 

Tässä nyt alkuun juhlien herkkupainotteinen postaus. (Myöhemmin saatte pari mukavaa vinkkiä jonglööraustarvikkeiden valmistamiseen.) Alkupaloina oli siis minihampurilaisia suoraan grillistä.


Juuri sopivasti ennen synttäreitä tuli Kimperin putiikkiin Hennin suunnittelemaa sirkusaiheista-teippiä, jolla koristeltiin popparipussit sirkusyleisölle.


Sankarin toiveesta ensimmäisillä synttäreillä oli suklainen kakku värikkäillä karkkikoristeilla.


Molemmilla synttäreillä tarjottiin vaahtokarkkipupusia tietenkin taikurin hatusta tarjoiltuna. Idea pupusiin tuli jo viime vuoden synttäreille vaahtokarkkikukkasia tehdessä. (Kuvassa näkyy Katri-kälymme taiteilema ilmapallopupu. Pupujen lisäksi ilmapalloista syntyi myös suloisia koiria.)Toisilla synttäreillä tarjolla oli Daim-kakku mansikkaisella päällysteellä ja se oli kyllä erityisen onnistunut kakkukokeilu. (Tässä kohtaa täytyy kyllä mainita, että kiitos herkullisista kakuista kuuluu  Hennin miehelle)


Kesäisillä synttäreillä kakun lisäksi tarjoiltiin myös viilentävät jäätelöannokset synttärisankarin toiveesta.


Lupiinit koristivat ulkona pöytää.


Muutamista eppuluokan kuvistöistä koottiin taidenäyttely.
Kaverisynttäreillä oli myös narunvetoa. Maippu askarteli palkinnoksi hamahelmikäärmeitä ja sisiliskoja. 


2 kommenttia:

  1. Ai kun olette kivat synttärit pitäneet =)

    VastaaPoista
  2. Vau mitkä bileet!! :) Synttärisankari oli varmasti onnesta ymmyrkäisenä. -Anna

    VastaaPoista