perjantai 6. kesäkuuta 2014

Puistohiiri seikkalee Mäki-Matin perhepuistossa


Jyväskylässä Mäki-Matin perhepuisto viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden kunniaksi puiston tapahtumissa seikkailee Puistohiiri. Elina teki ystäviensä Annan, Emmin ja Maaritin kanssa  Puistohiiren kodin, jotta Puistohiireen voisi käydä tutustumassa milloin vain.

Elina virkkasi hiiren ja ompeli sille vaatteet Hennin piirtämän hahmon perusteella. Emmi sahasi ja liimasi hiiren kotiin hienot lautalattiat. Huonekalut ja tarpeistot löytyi meidän ja ystävien varastoista.  Niitä kiinniteltiin kaksipuoleisilla teipeillä ja se vaatikin melkoista sorminäppäryyttä. Vitriinikehys on kirpparilta. 

Tämän projektin myötä aloimme ymmärtää, miksi niin moni hurahtaa nukkekotiprojekteihin. Oli tämä vaan koukuttavan mukavaa puuhaa!
Juhlavuoden avajaisissa lapset pääsivät osallistumaan puistosuunnistukseen. Henni piirsi rasteille hiiret ja Elina kirjoitti lorutukset. Palkinnoksi sai värityskuvan Puistohiirestä. Elinan oma tyttö kiersi rastit heti kahteen kertaan, joten taisi suunnistus olla mieluista puuhaa. 

Suunnistamaan pääsee muissakin puiston tapahtumissa. Ainakin heinäkuussa Lasten Kesän aikaan 9.-12.7. Silloin puistossa onkin paljon hauskaa ohjelmaa! 

1 kommentti:

  1. Oi, ihana hiirulainen! Ja kiva tapetti... En siellä puistossa silloin käynytkään katsomassa tätä. Puistohiiri on tainnut kyllä ihan itse neuloa huivinsa, nimittäin näyttää olevan puikot ja jämälangat tuossa korissa... :)

    VastaaPoista