torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 5Henni aloitti kesällä virkkaamaan mattoa inspiroiduttuaan hyvän värisestä trikookuteesta. Petrooli kude löytyi Tiimarista, mutta sitä ei kuitenkaan riittänyt kuin ihan pieneen mattoon. Matto sitten odotti tovin uusia ideoita. Ratkaisu löytyi vaaleammasta kuteesta, joka löytyi sattumoisin kirpparilta. Henni oli viemässä tavaroita myyntipöytäänsä tarkoituksenaan lähinnä päästä omista tavaroista eroon, mutta ohikulkiessa silmiin sattui tämä löytö, jota ei voinutkaan ohittaa.

Ja nyt matto on valmis. Henni virkkasi maton takareunasta poimituin, kiintein silmukoin, pisti pylväitä väliin ja lopuksi teki ketjusilmukoilla nirkkoreunan. Matto pääsi somistamaan hiljattain ommeltujen verhojen kanssa pojan huonetta. Verhokangas on tietenkin Viljamin puodin ja kuosina aivan mahtava Hattarakekkeri-kuosi.

6 kommenttia:

 1. Sehän sopii sisustukseen täydellisesti! Nätti matto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Värit ei toistu kuvissa täydellisesti, turkoosi on haastava kuvattava.

   Poista
 2. Hieno, taitaa sopia turkoosiin seinäänkin ihan hyvin? :) Näyttää olevan aika hyvän kokoinenkin, mua tuollaisia pyöreitä juttuja virkatessa alkaa aina niin kyllästyttää kun kokoajan tuntuu edistyvän hitaammin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo seinänkin kanssa käy sävyt hyvin yhteen. Sellainen metrinen tuo taitaa olla halkaisijaltaan.

   Poista
 3. Kaunis matto! Sopii kivasti verhoihin =)

  VastaaPoista