sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kaverrrisynttärrrit


Maippu oli perjantaina kaverisynttäreillä ja halusi viedä lahjaksi huopapinnin ja pinnityynyn.  Synttärisankarin vaatteissa on kuulemma usein perhosia, joten Maippu arveli perhospinnin oleva mieluinen. Maipulla itsellään onkin oma pupuhuopapinninsä päässään nykyään melkein yötä päivää.

Pinnityyny valmistui Mekkotehtaan tapaan. Vinoraitainen nauha on Molly makes- lehden kylkiäinen ja sitä on yhdistelty kaapista löytyineisiin vinokanttien kanssa. Kangas on kirpparilöytö. Huopapinniin huopa on ostettu tiimarista.

Täällä tehdään nyt ahkerasti ärräharjoituksia ja bongaillaan hyviä R-harjoitussanoja, jotta se alkaisi sujumaan ennen syksyllä alkavaa koulutietä. 4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja oivaltava myös tuo paketointi.

  Nuo ärräharjoitukset ovat meilläkin tuttuja, sekä itseltäni että neidiltämme, vaikka mielestäni pienet poikkeamat ärrässä eivät saisi olla niin isoja juttuja kuin minä niitä pidetään. Itse istuin puheterapiassa ties kuinka monta vuotta, tuloksetta. Ja minusta vähän pöhköä, sillä ärriä on niin monenlaisia; englannin kielessä ärrävikaani ei edes huomaa ja suomen kielessäkin se on melko lievä. Mutta ei sillä, niin kauan kun lapsi on motivoitunut harjoittelemaan. Jossain vaiheessa minä sain kyllikseni ja ilmoitin, etten enää mene, vaikka koulussa oltiinkin eri mieltä; kuulemma voidaan ruveta kiusaamaan. no lapsethan voivat kiusata aiheesta tai toisesta, mutta ärräviasta minua ei ikinä kiusattu, koska minua se ei häirinnyt. En tiedä, tuliko minusta opettajakin juuri siksi, että koulussa oltiin sitä mieltä, että minun on jatkettava puheterapiassa tai minusta ei voi tulla esimerkiksi opettajaa ;) ähäkutti ;)

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosiaan sitä voi syntyä R-kirjaimen suhteen ihan väärään maahan. Meillä R on ollut tässä jo siinä hilkulla ja juuri nyt tyttö tuli sanomaan, että osaa sanoa teRve ilman D-kirjaimen apua. Vielä tarvitaan harjoitusta, jotta R yleistyisi puheseen. Toive oli R:n oppimispalkinnosta, että opettaisin Maippua ompelemaan itse ompelukoneella, vaikka pehmolelun <3 :D Meillä arvatenkin hoetaan nyt jatkuvasti teRve, että kiva se.

   Poista
 2. Aivan ihana lahja! Ihan rupesi itseäkin pinnityttämään...

  VastaaPoista