sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Nuppineulatyyny ja ompelutarvikepussukka
Käteen pujotettava nuppineulatyyny ja ompelutarvikepussukka on jo kauan ollut Elinan to-do -listalla.  Neulatyyny ja pussukka valmistui kierrätyskankaista. Myös pitsinauha ja napit on kirpparilta. Pussukan KAM-nepit on Kestovaippakaupasta ja aaltoileva koristenauha H. Keinoselta. Ja ohje näihinkin löytyi tuliaiskirjasta.
Näistä tuli kyllä tooosi kivat ja sattumoisin neulatyyny sopii myös vanhaan kahvikuppiin, jonka Elina on hankkinut tällaista tarkoitusta varten.

6 kommenttia:

 1. Ihanat värit molemmissa. Mitä olet laittanut neulatyynyn täytteeksi? Äitini joskus sanoi, että ainoa oikea täyte on hiukset. Vanut ja muut keinokuidut tylsyttää neuloja. Tähän olen uskonut niin, että olen elämässäni tehnyt vain yhden neulatyynyn. :) Niitä hiuksia kun on aika harvoin saatavana täytteeksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Poppana! Laitoin neulatyynyyn ihan vanua vanhasta tyynystä. Pitääpä seurata miten nuppareiden käy. Varmaan hiusten ohella villalangan pätkät tai ihan huovutusvilla vois toimia? Tai sitten täytyy lähteä kampaamoihin ruinaamaan hiuksia :)

   Poista
 2. Kauniit! Nuppineulatyyny on varsinkin ihana, kahvikupissa. Ps. tervetuloa askarteluaiheiseen arvontaan blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marsa! Täytyypä kurkata blogiisi saman tien!

   Poista