lauantai 2. helmikuuta 2013

KäsityölaukkuElina on jo pitkään kaipaillut käsityölaukkua, mihin mahtuu tarvittaessa myös pitkät puikot. Nyt siihen löytyi kiva ohje japanilaisesta käsityökirjasta. Laukun päällikangas on ostettu kirpparilta ja se on jo kerran ollut Elinankin toimesta myynnissä, mutta nyt sille tuli käyttöä. Vuorikangas on ostettu vuosia sitten Eurokankaasta.


Laukkua somistaa iso päällystetty nappi, joka on peräisin Elinan vanhasta hiuspampulasta. Pampula on ostettu jokunen vuosi sitten kaupasta, jota ei enää ole, eikä alkuperäinen tekijäkään ole tiedossa.


Laukun sisällä on koko laukun mittainen pikkutasku, johon saa sujautettua pitkätkin puikot. Taskun napit on ostettu kirpparilta.

Laukusta tuli kyllä superkiva. Nyt pitäisi vaan keksiä jotain isoja neuleprojekteja, joita siinä kuljettelisi. ;)

(Yläkuvassa Elinalla ihanat Laurasen korut: 5 pennin kolikoista tehty rannekoru ja lusikasta tehty sormus. Pennikorujen kolikot on Elinan syntymävuodelta!)

15 kommenttia:

 1. On kaunis ja käytännöllinen!!!

  VastaaPoista
 2. Upea laukku! :) Tämäkin to do listalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että sinun tehtävien käsitöiden -lista piteni tämän ansiosta :)

   Poista
 3. Vau! En oo tajunnut, että juuri tällaisen tarvitsen! :D Siis kun keskeneräiset neuletyöt on yleensä kulkenu mukana (ja säilyny olohuoneen nurkassa) rumassa muovipussissa, tai vähän esteettisemmässä, mutta silti hieman epäkätevässä kangaskassissa (ottanu omaan käyttöön kaupparepusta). Siispä tämä pääsee minunkin To Do-listalleni, kuten Miinalla.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta. Mullakin neuletyöt kulkenut milloin missäkin kassissa ja oonkin sitten siirrellyt niitä laukusta toiseen, kun oon tarvinnut laukkua johonkin muuhun. Kiva kuulla, että to do -listasi pitenee tämän ansiosta :) (Minun listani on onneksi viime aikoina lyhentynyt)

   Poista
 4. Tosi hieno!! Ja varmasti tulee käyttöä tuolle. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille vilkkaasta kommentoinnista ja mukavaa lauantai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Aaaah kuinka kaunis kassi ja tosi kauniit nuo pennikorut. Samaten ihailen vihreää neulepintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Itsekin olen niiin ihastunut noihin Laurasen pennikoruihin! Kuvassa näkyvä neulepinta on itse asiassa Hennin keskeneräinen työ. Otimmekin kuvia Hennin kotona ja laukkuun tarvittiin sopivaa täytettä.

   Poista
 7. Kaunis, ja näppärän kokoinen (lue= ihanan iso) kassi. Kauniit on kankaat! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helkky! Kankaat oli tähän tarkoitukseen tosi hyvät. Onneksi ei kirpparilla mennyt kaupaksi tuo päällikangas!

   Poista