sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Prumprum
Toinen valinta Kestovaippakaupan uutuuksista oli työmaakoneet vihreällä pohjalla. Henni ompeli paidan samalla mallilla (Ottobre 6/2009) kuin dinopaidat, mutta hihoihin ei tullut resoria. Työmaakonekankaan kaverina paidan hihoissa on musta-valkoista raitatrikoota. Paidasta tuli kyllä hieno ja myös mieluinen pojalle. Kuvien ottaminen ei tosin mennyt ihan voimauttavan valokuvan oppien mukaan. Kiireessä otettu kuvat  pojasta, joka ei tahdo tulla kuvatuksi :(

Tämä postaus muistuttakoon teitä myös KVK:n alekoodista, joka on voimassa 31.1.2013 klo 24 saakka.

Uusi kuvausyritys pojan ehdoilla :) Hän sai kaverinsa vanhan Salama Mc Queen -vyön, josta halusi esitellä kuvassa. 


Viime aikoina blogiimme on tupsahdellut paljon uusia lukijoita! Lämpimästi tervetuloa. Kuun vaihteessa onkin synttärijuhlinnan aika ja sen kunniaksi tulee postauksia japanilaisten kirjojen inspiroimana.

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva pojan paita, tälläisiä kankaita kaipailin silloin aikoinaan kun oma poika oli pallero!! Japanilaisia kirjoja minullakin nyt- mallit on todella tyylikkäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin paljon jo erilaisia kankaita pojillekin sekä mahdollisuuksia yhdistellä erilaisia kankaita.

   Poista
 2. Tosi hieno paita! Mahtavasti sopii tuo raitakangas :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin olen tyytyväinen tuohon yhdistelmään.

   Poista
 3. Pyykkinatsi tässä päivää. Minkä väristen kanssa peset tuollaisen paidan? Meillä pestään tummaa, valkoista ja kirjavaa/vaippa/60-asteista. Ikinä en tiedä, pitäisikö pestä kirjavien kanssa, jolloin ottaa helpommin nöyhtää pintaansa (ja joutuu pesemään kuudessakympissä aina) vai laittaisiko tummien kanssa, jolloin valkoiset osiot harmaantuvat vähitellen.
  First world problems ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös pyykeistä tarkka ja mietin aina samaa asiaa. Pesen yleensä tällaiset turvalliseksi todetun kirjopyykin kanssa samassa koneessa. En yleensä ihan valkopyykin seassa enkä ihan mustienkaan. Yleensä neljässä kympissä perusohjelmalla. Käyttöönottopesu saattaa olla se 60 ja joskus muutoin satunnaisesti.

   Poista