maanantai 24. joulukuuta 2012

Luukku 24Tämä keppari keppasteli ja kepparoi toivottamaan kaikille oikein tunnelmallista ja iloista joulua! Kiitos, kun olette niin aktiivisesti availleet joulukalenterimme luukkuja. Blogimme jää pienelle joulutauolle, mutta ihan pian päästään availemaan lahjoja!

Tämän pikkukeppari löytyikin pukinkontista. Elinan miehellä on lapsena ollut pieni keppihevonen, joka on ollut mieluinen myös Elinan tytölle. Siitä tulikin idea virkata 1,5-vuotiaalle serkkutytölle oma heponen.

Langat on muutoin kirpparilöytöjä paitsi harjan lila lanka kälyltämme Katrilta. Suitset ja ruusuke on ommeltu jämäkangaspaloista. Ruusukkeeseen innoistusta on saatu Mekkotehdas-kirjasta. Jotta saisitte hieman käsitystä kepparin koosta tässä hieman mittoja: pää takaraivosta turpaan 18 cm, kepin (paksuudeltaa perusharjanvarsi) näkyvillä oleva osa 27 cm. Elikkäs juurikin sopiva pikkuiselle taapertajalle!

Hyvää joulua ja kiitos tästä blogivuodesta teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Suloinen heppa!Osaisikohan kakkosluokkalainen virkata (avustettuna) tuollaisen itselleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että onnistuu tokaluokkalaisen kanssa hyvin. Hepan pää on vähän niinkuin pieni tossu ja junassa joku luulikin, että virkkaan lapselleni tossua.

      Poista