sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Luukku 23

Vielä pari harmaata ruttupipoa Modan (7/2012) kaavalla. Henni ompeli ne singletrikoosta, jota jäi yli pari sopivaa tilkkua joululahjaompeluksista. ;) Pipoja somistamaan löytyi kivoja nappeja, jotka ovat peruja mummaltamme.

9 kommenttia:

 1. Voi että, nämä kaikki esitellyt ruttupipot ovat niin ihania ja kaava juuri sitä mitä oon etsinyt, että tiedän mitä teen joulun jälkeen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos. Nämä on kyllä helppoja ja tosi kiva malli on omasta mielestänikin. Näitä tulee varmasti itsekin tehtyä lisää.

   Poista
 2. Annukka vei ajatukseni... ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaava on kyllä oikein toimiva, suosittelen kokeilemaan! Tiedät mistä kaavan löytää ;)

   Poista
 3. Ihana myssy :)

  Pitkästä aikaa blogivierailulla ja heti tuli mieleen arpajaisvoittoni...sekin vielä bloggaamatta. Teen parannuksen!

  VastaaPoista
 4. Kauniita pipoja :) Onko noissa nuo rypytykset tehty kuminauhalla? Minä tein tällaisia toissa kesänä ja rypyt tein ohuen kumianuhan avulla.Suvun nuoret naiset ovat tykänneet mallista kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Langalla on nuo rypytykset tehty, kun tässä pipomallissa ei kuminauhan venyvyys riittänyt (ainakaan varastoissani olevissta kuminauhoista, framilonilla kokeilin) rypyttämään tarpeeksi.

   Poista
 5. Minä käytin Inkan 4mm:stä kuminauhaa. Tässä yksi versio: http://aijaa.com/zvwDBY

  VastaaPoista
 6. Kiitos näistä pipoideoista! Jälleen malli, jota en olisi koskaan lehdestä ryhtynyt tekemään ja mitä olisinkaan menettänyt -uuden lempipiponi!

  VastaaPoista