keskiviikko 12. joulukuuta 2012

luukku 12

Siksakpiposta innostuneena Elina päätti tehdä tupsupipon jämälangoista. Pienen googletuksen jälkeen löytyi Mureke -blogista helmineulokselta tehty tasaraitainen jämälankapipo ja siitä tulikin idea tähän pipoon.

Pipossa on lankoina noin Nalle-langan paksuisia lankoja ja keltainen taitaakin olla ihan Nallea. Sinapinkeltainen lanka on Maija-lankaa, mutta muista langoista ei olekaan sitten tietoa. Pipo valmistui melko samaan tapaan kuin aiemmin esitelty siksakpipo. Siksak-kuvio on vaihdettu helmineulokseen ja kussakin raidassa on 6 kerrosta. Lisäksi pipossa kavennukset on tehty vain joka toisella kerroksella.

2 kommenttia:

  1. Oi, johan teillä on pipoisaa! Pipot on niin kiitollisia puuhattavia, niitä kun tarvitsee olla vain yksi kunkinlaista mallia.

    VastaaPoista
  2. Jep, pipotehdas pyörii. Ensin Henni innostui tehtailusta ja sitten kun tein yhden niin pipot vei mutkin mennessään. Tosiaan varsinkin näissä jämälankapipoissa tosi mukavaa, kun tarvii vaan miettiä sitä, että saa valmiiksi sen yhden kappaleen. Lapasissa ja sukissa onkin vähän haastavampaa, jos haluaa samanlaiset parit ja lankaa on rajoitetusti.

    VastaaPoista