keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Apilamyssy


Elina teki kummitytölleen 1-vuotislahjaksi apilamyssyn. Koon kanssa oli  hieman arpomista, joten Elina päätti tehdä kaksi myssyä. Toisen ilman saumavaroja ja toisen saumavarojen kanssa. Pienempi hattu oli synttärisankarille passeli, joten Elinan tyttö sai pitää isomman. Se onkin tytön mukaan liito-orava pipo. Apilainen joustofrotee on Hennin suunnittelema ja vuorikangas on pehmeää bambufleeceä. Molemmat kankaat on Kestovaippakaupasta. Pipon nauhoina on trikoosta leikatut suikaleet. Myssyn kaava on saatu Hennin ystävältä Susannalta ja se onkin meidän luottokaava. Blogissamme onkin aiemmin ollut esillä ainakin kuusi erilaista myssyä ja useat myssyt on jäänyt blogiinkin kuvaamatta. Suuri kiitos siis Susannalle kaavasta!

4 kommenttia:

 1. Söpö myssy! Jonkun vastaavan kaava on itselläkin etsinnässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä malli ja vastaavanlaisia on kyllä näkynyt monissa blogeissa, joten eiköhän kaava semmoiseen jostain löydy. Me ei voida tuota Susannan kaavaa valitettavasti laittaa eteenpäin...

   Poista
 2. Kiitokset tyylikkäästä myssystä! Lämmin ja kaunis! Pitkästä aikaa taas katselemassa teidän työn tuloksia, hienolta näyttää! Johtuneeko sitten siitä, että heräsin jo neljältä Lissukan inahteluihin... :) Omaa aikaa näin aamuvarhaisella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli mieluinen ja mukavaa, että ehdit piipahtamaan ;)

   Poista