sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Liinamekon helmat hulmuaa


Henni osti kirpparilta pyöreän pöytäliinan mielessään mekkoprojekti. Ehkä noin kuukausi takaperin Elina oli Katri-kälyn kanssa ihastellut samaa pöytäliinaa, mutta jättänyt sen hyllyyn. Nyt sille löytyi kuitenkin ostaja ja käyttötarkoitus. Mekkoprojekti saikin nopeasti tuulta purjeisiin, kun mumman varastoista ilmestyi mekkoon sopiva yläosa.  Lisäksi mekon"vyö"-osaan löytyi sopiva kangaspala, jonka Henni oli ostanut keväällä kirpparilta.
Kankaat tuli tehokkaasti käytettyä, kun Henni teki liinan keskipalasta nukelle mekon lisäämällä siihen liinamekon yläosasta leikatun frillahelman sekä vähän vyötekankaan liina. 


Yläosa ennen tuunausta:
7 kommenttia:

 1. Todella kauniisti käytetty pöytäliina! Hyvä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko ja tuunausidea! Rakastin pikkutyttönä tuollaisia hulmuhelmoja ja kyllä niitä vieläkin mielellään käyttää sopivan tilaisuuden tullen :) Ovat niin kauniita ja tyttömäisiä.

  VastaaPoista
 3. Hurmaavia mekkosia! Ihanaa tuunausta :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava mekko! Kiva tuunausidea :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille teille kommenteista <3 Maippu tänään puhelimessa totesi mummalleen, että pitkät helmat laahas maata ja oli vähän hankalat ystävän synttäreillä :D No ei se siltä vaikuttanut näin ulkopuolisen silmissä.

  VastaaPoista