sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

3 paitaa = taskullinen toppiElina ihastui Madam B.C. -blogissa taskulliseen tuubimekkoon ja onneksi sellaiseen oli myös hyvä tutoriaali! Niinpä Elina penkoi tuunattavien vaatteidensa laatikkoa etsiskellen sopivia paitoja yhdisteltäväksi. Laatikosta löytyi kolme Nanson paitaa. Yksi liian lyhyt toppi, toinen käyttämättä jäänyt ja kolmas ihan outo yksilö. Elina ei kuitenkaan halunnut tehdä varsinaista tuubimekkoa, koska ei oikein viihdy olkaimettomissa mekoissa. Nanson Halter neck -perhostopista tulikin hyvä yläosa ja ruskea hieman pussimallinen paita sopi alaosaksi. Tähtikangas toi uudistuneeseen toppiin hauskan lisän ja pilkistää kivasti taskuista. Tällainen taskullinen toppi oli kyllä mukava tuunata. Kannattaa siis kokeilla!


10 kommenttia:

 1. Oo, tää on kyllä kiva ja taidan käyttää ideaa hyväksein hetku kerkiän :)

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa kiva! Pitänee kokeilla jossain vaiheessa, mutta olkaimettomana, hartiat kun eivät kestä tuota niskalenkkimallia. :)

  VastaaPoista
 3. Hurmaava kierrätys! Lähdenkin tutkimaan ohjeita, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 4. Versiostasi tuli tosi kiva! :) tykkään erityisesti tuosta yläosasta :) Kiitos linkityksestä, blogistasi onkin saapunut lukuisia kurkkailijoita blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kuulla, että kurkkailijoita on riittänyt!

   Poista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! Innolla odotan ilmestyykö muidenkin blogeihin uusia versioita taskumekoista.

  VastaaPoista