torstai 14. kesäkuuta 2012

Mieleiset My Little Pony -lippikset
Maipun Hello Kitty -"hätäostos"lippis jäi pieneksi. Se harmitti kovasti tyttöä, mutta äitiä ei niinkään.  Henni olikin mielissään, että pääsisi vihdoin ompelemaan Maipulle jonkun kivemman lippiksen. Maippu tosin oli sitä mieltä, että äiti ei saa tehdä sitä itse vaan tilalle pitää ostaa uusi. Mieli kuitenkin muuttui, kun Maippu näki veljelleen ommellun lippiksen. 


Henni päätti varmistaa myös kangasvalinnalla, että lippiksestä tulisi mieleinen. Yhdestä epäkäytännöllisen muotoisesta My Little Pony -pussilakanasta saikin hyvän materiaalin. Ensin siitä tosin tehtiin yksi ponityynynliina lisää, sillä Maipun My Little Pony -tyynynliinat on niin kovassa huudossa. Maipun lisäksi myös pienet yövierailijat tahtovat aina omansa. Joten voitte arvata, että uusista lippiksistä ilahduttiin! Niitä valmistuikin heti monta, joten serkkutytötkin saivat omansa.


Näissä kuvissa näkyy kaksi samanlaista lippistä, toinen Maipun ja toinen Elinan tytön päässä. Kuvaus oli jokseenkin haastavaa, kun keinussakin pyydettiin vauhtia näin "Henni, laita niin paljon vauhtia, että et ehdi ottaa kuvaa!" No jotain kuvia sentää saatiin napsaistua, mutta samaan kuvaan ei tyttöjä tällä kertaa saatu. Yksi lippis jäi kuvaamatta, kun se oli kuvaushetkellä vielä ompelematta. Siinä versiossa on jokaisessa neljässä palassa erilainen poni, kun kukkakohtia ei enää ollut riittävästi ja toisaalta kaikkiin lippiksiin ei riittänyt poneja jokaiseen neljään palaan.


Nyt aurinko porottakin niin, että lippikset on hyvä pitää tiukasti päässä :) Ihanaa!

1 kommentti:

  1. Tulipa hyvännäköiset lippikset! Voin kuvitella, että nuo hatut on tämän kesän suosikit!

    VastaaPoista