tiistai 5. kesäkuuta 2012

Home Casa Interior Design
Juhlimme Elinaa viikonloppuna, kun vuosia tuli täyteen pyöreät 30. Tässä pieni vilaus yllätyksistä. Edellisenä päivänä Elinan postiluukkuun kolahti lahjakortti "Home Casa Interior Design" -tiimin palveluksiin. Siinä vihjaistiin, että vuorokauden ajan Elinalla olisi käytössään tehokas sisustustiimi ja lapsenhoitokin olisi järjestetty. Lahjakortissa annettiin myös tilaisuus ennakkotilausten esittämiseen sekä tekstiiliompeluspalveluiden käyttöön esim. verhojen ompelussa.

Lahjakortti tuli tarpeeseen, sillä Elinan uuden kodin seinät on kaipaillut tauluja ja niiden sijoitteluun ja asentamiseen tarvittiin kunnon sisustustiimi. Niinpä me siskokset isämme johdolla hoidettiin homma kotiin ja nyt riittää silmänruokaa seinillä. Yläkuvassa näkyykin keittiön taulut. Punarinnan, ketun ja lanttuperhoset on kuvannut luontokuvaaja Benjam Pöntinen. Lisäksi seinillä on mm. Heikki-veljen maalauksia, mutta niistä vilauksia myöhemmin. 

Muitakin sisustusmuutoksia ja -suunnitelmia tehtiin etenkin lastenhuoneessa. Verhojen suhteen on vielä pähkäiltävää, mutta eiköhän nekin tässä vielä ratkea.

Synttäritunnelmaa luomaan Henni teki myös kolme ihanaa pom pom palleroa, joita onkin monissa blogeissa vilahdellut! Elinan tyttö ihastui pom pomeihin niin kovasti, ettei meinannut malttaa lähteä serkkujensa luo yökylään.Ja olihan sitä vielä muitakin lahjoja. Henni teki Elinalle tämän herkullisen huivin. Alunperin Henni ajatteli tehdä huivin mekkotehdastyyliin, mutta eipä ollut sopivaa kangasta riittävästi saatavilla. Henni halusikin tehdä Elinalle huivin kierrätetyistä materiaaleista, joten kauppareissu ei tullut kyseeseen ;) Mutta tulihan siihen huiviin jotain Mekkotehdastakin eli ruusuke. Huivista tuli kyllä heti Elinan suosikki ja se onkin ollut nyt koko ajan kaulassa... yöksi tosin on malttanut ottaa pois. 


Maippu puolestaan askarteli kummitädille tämän uskomattoman hienon taulun vitriinikehykseen. Sitä katsoessa ei voi kuin hymyillä!


Lahjaylläripöydästä löytyi myös Heikki-veljen tekemä akvarelli, jonka takana lupailtiin vielä lisää lahjoja!


Onnittelukortissa kahvitteli myös viehättävä herra Tömiläs. Piirroksen on tehnyt Heikki ja kuvan on värittänyt Elinan kummityttö.

Oli kyllä mahtava synttäriylläri eikös vaan? Nyt sitä voi vaikka miettiä tupareita, kun alkaa asunto olla esittelykunnossa :)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mahtaakohan tuon huivin ompelu-ohjetta saada? Myydäänkö Hennin kankaita missään? Aivan ihania kuoseja!!

   Poista
  2. Kiitos paljon!
   Vielä ei ole ompeluohjetta saatavilla huiviin, mutta seuraavaa huivia tehdessä voitaisiin kirjata sellainen ylös. Kestovaippakauppa.com Jyväskylässä myy Hennin kankaita. Niitä on kyllä myynnissä joillakin jälleen myyjilläkin.

   Poista
 2. Iloiset onnittelut 30-vuotiaalle! Mahtavat pippalot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Oli kyllä kerrassaan kivat yllätysjuhlat...

   Poista
 3. Onnea suloiselle Elina-tytölle! Te kaikki olette niiin kekseliästä poppoota ettei toisia löydy. Ihana kun saa seurata ja olla kuin mukana teidän jutuissa. Terkuin, Riitta-täti

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista! Ihanaa, että olette seuraamassa. Ja melkoisen kekseliästä porukkaa teilläkin asuu. Toivottavasti nähdään kesän aikana. Voitais vähän kässäillä yhdessä, ainakin me serkukset :)

  VastaaPoista