maanantai 21. toukokuuta 2012

Onnea voittajalle!


Multasormi-Maippu nosti hedelmäkulhosta arvan silmät suljettuina veljensä virallisessa valvonnassa.Ja kovasti ihmetystä herätti, että miksi lapussa lukee i-so-sis-ko. "Onko jonkun nimi isosisko? Miksi siinä lukee sitten isosisko?" 

Isosisko osallistui arvontaan kommentilla "Jees, mukana ollaan!"

Onnea voittajalle! Ketut ja karhut -kangas lähtee tuotapikaa postiin, kunhan ilmoittelet yhteystietosi osoitteeseen: siksaksisters (at) gmail . com!
Vielä pieni kurkistus viralliselle arvonta-alueelle eli Hennin keittiöön. Josko joskus saisi oman asunnon, jossa voisi korjata kaikki pielessä olevat asiat... No paremman puutteessa Henni päätti korjata keittiön verhotilannetta ja ommella uudet verhot. Ikean pussilakanasta (marinoitunut kirpparilöytö) saikin sopivan eli riittävän pitkän verhokapan keittiöön. Siellähän mikään ratkaisu ei näytä täydelliseltä, kun verhokisko on ihan seinässä kiinni, verholauta on niin ahdas, että käsi ei meinaa mahtua väliin, reunassa on ovi ja ikkunan alla ruma ikkunalauta. Sälekaihtimetkaan ei toimi kuin ovessa ja siinäkään ne ei ole siellä ikkunan välissä.

No on tämä kuitenkin parempi kuin edelliset viritelmät ja rahaa ei tarvinnut sijoittaa kuin euron verran. Aikaakin kapan surautteluun meni vain hetkinen. Pestyt puhtaat ikkunat päästävät kauniisti ihanan vihreyden ja valon sisään. Vihreyttä tosin tässä kodissa tuntuu riittävän muutenkin...

2 kommenttia:

  1. Ihan loistavaa, kiitos Maippu-onnetar <3
    On tällä isosiskolla nimikin, laitan sen sähköpostilla ihan pian niin tarvitse pikku-Maipun ihmetellä.

    Yritin muuten jo päivällä kommentoida tähän, mutta meni mobiililaitteella hermot noihin sanantunnistusjuttuihin. Moni blogi jää niiden takia mulla kokonaan kommentoimatta. Mulla on ollut ne jo pitkään pois päältä eikä roskapalautetta ole tullut yhtään, wink wink.

    VastaaPoista