keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Lasketaan lampaita


Henni ompeli Maipulle kevyemmän yömekon ilmojen lämmetessä. Taas yksi kokeilu käyttää alusvaatekuminauhoja, jotka Henni osti yhdestä FB ryhmästä. Tämä oli kyllä nopea ja helppo tehdä. Aluspaitoja voisi tehdä samalla idealla. Mallia mittoihin Henni otti Maipun Marimekon naruolkainmekosta. Saisi olla suorempi tuo kainalosauman linja ylhäältä, jotta olkaimetkin sitten menisi nätimmin. Kangas on Jofotexilta tilattu ja hyvin kaapissa marinoitunut. Suloinenhan siitä tuli ja oikein sopiva kesäiltojen lampaiden laskemiseen.

Täällä odotellaan kovasti Mekkotehdas-kirjan kolahtamista postilaatikkoon. Ajankuluksi täytyy vähän ommella trikoovarastoja pienemmäksi.

8 kommenttia:

 1. Onpas suloinen! Ja ihana tuo kangas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oikein ihana on kyllä tuo kangas etenkin näin kesää vasten.

   Poista
 2. Täytynee tulla tutkailemaan Mekkotehdas-kirjaa, se vaikuttaa ihanalta... Hm :) Olisipa ihanaista päästä ompelemaan mekkosia. Vaan onhan tuossa Datrh Vaderissakin haastetta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ne menisi Tanssiinassa kaupan ;) Otan mukaan kirjan, jos ollaan tulossa teille ensin. Tosin vielä kirja ei ole saapunut edes :(

   Poista
 3. Suloinen mekko!

  Kommentoin tähän viimeisimpään postiin, kun tuonne kantoreppuohjeeseen ei voi kommentoida: kiitos reppuohjeistanne, niistä oli suurensuuri apu oman kantoreppuni ompelemisessa! Kuvia ja lisäinfoa blogissa http://olentoblogi.blogspot.com/2012/05/kantoreppu-ei-oo-totta-mie-osasin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Reppu näytti kyllä oikein upealta!

   Poista